reklama
zuziunia
Fanka BB :)
Czesc Lasiunie
my po wizycie u moich rodzicow, stwierdzilam, ze ja sie juz jednak nie nadaje...mimo ze z auta i do auta, a w miedzyczasie jedzenie w pozycji polezacej - czuje sie do bani. Cos w tym wyciszeniu przed porodem jest, bo najlepiej mi w domu, bez ludzi, za to z forum:-) M sie smieje, ze rano to ja szybciutko kawka, sniadanko i od razu forum:-)
znam to, niby nie chce siedziec w domu, ale na dłużej bym nie wyszła
ulubiona forma spędzania czasu- jedzenie przy kompie:-):-):-):-)
zuziunia
Fanka BB :)
kurde zawsze za duzo skasuje z cytatu
hej mamuśki!
Ja niedawno wróciłam z Poznania, dziś w szkole lepiej, chociaż kręgosłup dał o sobie znać, ale było to do przeżycia...
W drodze do domu zajechaliśmy do ikeii i kupiłam kolejną komodę dla Zuzi, mam nadzieje, że teraz uda mi się wszystko pomieścić
Wyszyscy zadowoleni z wózka zwłaszcza teściowie - sponsorzy
Może troszkę poczytam co u was, a resztę nadrobie jutro, bo mega zmęczona jestem
buziolki i dobrej nocy
Ja niedawno wróciłam z Poznania, dziś w szkole lepiej, chociaż kręgosłup dał o sobie znać, ale było to do przeżycia...
W drodze do domu zajechaliśmy do ikeii i kupiłam kolejną komodę dla Zuzi, mam nadzieje, że teraz uda mi się wszystko pomieścić
Wyszyscy zadowoleni z wózka zwłaszcza teściowie - sponsorzy
Może troszkę poczytam co u was, a resztę nadrobie jutro, bo mega zmęczona jestem
buziolki i dobrej nocy
witam sie ja po dlugiej przerwie
o nadrobieniu tego co pisalyscie nia ma szans bo strasznie tego duzo jest
moj ostatni post gdzies na 500 stronie
a wiec ja nadal 2 w 1 przez jakis czas byly skurcze ale wszystko sie uspokoilo i dalej czekamy na malego
w 34 tyg wazyl 2800 g a teraz nie wiem bo od tamtej pory nie mialam usg
to tyle w skrocie u nas
postaram se zagladac czesciej
pozdrawiam
o nadrobieniu tego co pisalyscie nia ma szans bo strasznie tego duzo jest
moj ostatni post gdzies na 500 stronie
a wiec ja nadal 2 w 1 przez jakis czas byly skurcze ale wszystko sie uspokoilo i dalej czekamy na malego
w 34 tyg wazyl 2800 g a teraz nie wiem bo od tamtej pory nie mialam usg
to tyle w skrocie u nas
postaram se zagladac czesciej
pozdrawiam
jejku jak tu dzis cichutko w sumie jak w kazda niedziele,
ja bede chora juz na bank kicham na maxa i gardlo zrypane.Po prostu fantastycznie.Nie dosc ze zakupy na glowie to jescze z goraczka.No nic ide zrobic sobie popcorn
ja bede chora juz na bank kicham na maxa i gardlo zrypane.Po prostu fantastycznie.Nie dosc ze zakupy na glowie to jescze z goraczka.No nic ide zrobic sobie popcorn
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
padniecie jak cos wam napisze
kumpela przyslala mi maila
"powiem ci smieszna rzecz miaowicie moja kolezanka ktora miala termin na 24 kwietnia w piatek urodzila synka . co smieszniejsze miesieczny wczesniak wazyl 3.800 i mial 55cm i 10 punktow a rodzice sredniego wzrostu. Lekarze nie potrafili wytlumaczyc tego. na stwierdzenie mojej kolezanki: przeciez mowilam ze wedlug usg mam termin na koniec marca to uparliscie sie na ten termin z OM"
kumpela przyslala mi maila
"powiem ci smieszna rzecz miaowicie moja kolezanka ktora miala termin na 24 kwietnia w piatek urodzila synka . co smieszniejsze miesieczny wczesniak wazyl 3.800 i mial 55cm i 10 punktow a rodzice sredniego wzrostu. Lekarze nie potrafili wytlumaczyc tego. na stwierdzenie mojej kolezanki: przeciez mowilam ze wedlug usg mam termin na koniec marca to uparliscie sie na ten termin z OM"
reklama
koga
Mama Maksa i Julka
jejku jak tu dzis cichutko w sumie jak w kazda niedziele,
taaa popcorn jest świetny na przeziębienie ...
Podziel się: