Asia100
marzec'04, kwiecień'09
Ja też już mówię dobranoc
Spokojnej i przespanej nocy Kwietnióweczki!
Spokojnej i przespanej nocy Kwietnióweczki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaaaaaaaa no nie rob mi tego:-)Skunkanka teleportuj się, mam ruskie i z jagodami:-)
No faktycznie :-):-)kochana zazdroszcze apetytu ja na nic nie mam ochoty
zjadłam dzisiaj 4 kawałki piernika, 2 paczki i pare truskawek
Tyyyyy az mnie zbulwersowalo....a mi sie spieszy, dosc mam
niuni - wiem o czym piszesz,też mnie tak boli to spojenie, chwilami mam dosc, a na męża raz mozna liczyc a raz nie. Dzisiaj był zły ze musi powiesić firanki, ze wszystko na jeego głowie (szkoda tylko ze *****o robi- to ja gotuje sprzatam piore). Jeszcze małpa chciał mnie wysłac do sklepu, zebym mu papierosy kupiła. Awantura była na maxa. Nie odywam się do niego i nie zamierzam. Chodziaż on próbował kilka razy. Ale za bardzo przegiął- ja nic nie robie całymi dniami. A moje spojenie? Nawet sobie nie wyobraża co to za ból
dobra nie smęce
u mnie skurcze są i znikaj
jutro Marlenki urodziny a wiec mam nadzieje ze przyjecie będzie bez niespodzianek
Widzę dziewuchy, że każdej coś dolega. mnie bardzo boli lewe żebro i "pod brzuszkiem" ;-).
.