ada1989
Mama Konradka :)
sylwiakk w londynie mieszkam na edgware, taka dziura w pln-zach londynie a rodzic bede w Northwick Park Hospital na Harrow
a Ty gdzie mieszkasz?
a Ty gdzie mieszkasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja na szczescie, dzieki pospiechowi mojego M, juz czekam na dowod i prawko bo wymienilam 2 dni po slubie...Po ur malej tylko wymiana paszportu i zarejestrowanie bąbla w USC...No i kolejny dzień mija, najadłam się okropnie nie mam miejsca i siły. Położna dzisiaj mnie zdołowała, bo mówi, że leży dziewczyna która miała termin na 5 marca, no i dalej nic, sprawdzają tylko czy z dzidzią ok a ona siedzi w szpitalu i czeka.... 2 tygodnie!!!
Muszę połazić jeszcze trochę po urzędach: Urząd Stanu Cywilnego uznać dziecko przez M., Urząd Miasta przemeldować się, wymienić dowód, wymienić prawo jazdy, NFZ wymienić kartę NFZ. No, dałam sobie na to tydzień przyszły, zobaczymy, czy się uda :-)
no to gratuluje i troszke zazdroszczeJa po ostatniej wizycie u lekarza. Karta ciąży zapełniona, 25 marca rodzimy przez cc....