reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Heh wiecie co, wlasnie uswiadomilam sobie, ze my tez jestesmy, przynajmniej niektore z nas, czyjas byla..ciekawe, czy ich aktualne maja podobne poglady na nas:-)

reklama
Cześć Dziewczyny. :-)
Powodzenia na wiyztach. :tak:
Och, och, a ja mam w domu rycerza w lsniacej zbroi:baffled: M pojechal na zakupy, mial sobie kupic balsam do ciala i kupil....dove z opalaczem i drobniutkim brokacikiem:baffled::baffled: znow sirotka moja nie zauwazyl dopisku na etykiecie:-)
:happy::happy::happy::happy:
witam,mam na imie Marzena ,mam 29 lat,jestem w 37 tc,jestem z Polkowic
Witaj! :-)
Z czego robili Ci ten test? Czy może przy badaniu moczu? czy chodzi o antygen HBS? bo widzę, że miałam w ostatnich badaniach zrobione a nie jestem pewna...
To badanie robią z krwii.
Za to mam najukochańsze dziecko na świecie:tak: a dzisiaj ostatnie dwudzieste urodziny.Nikt inny:dry: tylko syn,zaproponował,że może potem pójdziemy na lody i kupimy mamy ulubiony smak:rofl2: Jeden co mnie kocha:zawstydzona/y:
Oj pewnie znalazłoby się jeszcze parę osób, które Cię kochają. ;-)
Wszystkiego naj, naj, naj i jeszcze raz naj. :tak:
Z mezem sie nadal nie odzywam ale juz go olalam...jego sprawa:tak:
Nie przejmuj się, jeszcze nie raz będą ciche dni zanim do końca się dotrzecie. :tak:

Gosiaczek1973 trzymam kciuki, żeby było po Twojej myśli: jeśli chcesz już rodzić – to żeby szybko i bezboleśnie poszło, a jeżeli chcesz jeszcze poczekać – to żeby był to fałszywy alarm. :tak:

Ja wizyty mam teraz (od 9mc) co tydzień.

mnie tez niesety wydaje sie ze wroce do palenia...:zawstydzona/y:a nie chcialabym bo juz tyle czasu nie pale:-p

co do bylych mojego M to tylko jedna mi dzialala nerwy, ta ostatnia przede mna:dry: na szczescie juz ze dwa lata temu sie odczepila bo zauwazyla ze nie ma szans :-D a reszta jego bylych to normalne dziewczyny, z paroma sie widzialam i nie mam nic do nich:-D a poza tym to juz w wiekszosci mezatki z dziecmi wiec nie mam sie raczej czego bac:-) i daleko jestesmy od nich:-p

Kurde, kumpela organizuje turniej tanca towarzyskiego, ale nie przewidziala miejsc lezacych:baffled: a tak bym sobie poszla...popatrzec...

no to widze ze nie tylko ja czekam zeby wziac papierosa do ust :) najgorsze jest to ze moj M rzucil miesiac temu ale mysle ze tez sie zlamie wystarczy ze jak pojedziemy do polski spotka sie z kumplami i nie wytrzyma:)

sylwiakk moj M tez jakies trzy miesiace "prawie" rzucil za pomoca plastrow, a jak pojechalismy do polski to zaczal popalac, tak przy okazji:zawstydzona/y: na szczescie pali mniej niz wczesniej bo w domu jest zakaz palenia i nie chce mu sie caly czas na dwor wychodzic:-p

Nockę miałam taką sobie. :dry: Oprócz czterech kursów do łazienki, za każdym razem zupełnie się wybudzałam, po powrocie do łóżka nie mogłam znaleźć wygodnej pozycji. :wściekła/y: Od spania na boku biodra mi zaczęły drętwieć a inna pozycja, z wiadomych powodów, odpada. :dry: Jak mi brakuje spania na brzuchu. Buuuu... :-(

Załatwiłam to co dziś załatwić miałam: pies przebadany, zaszczepiony, odrobaczony. Ulżyło mi, jedna sprawa z listy spraw do załatwienia skreślona... :tak:

No i dopadłam dzisiaj w sklepie arbuza. Będę ucztować. :-)

reklama
a ja najbardziej sie boje ze znowu zaczne palic po porodzie bo strasznie mnie ciagnie teraz ale mam motywacje a po to juz jej nie bedzie:( przeklety nalog
rozumiem, że nie zamierzasz karmić piersią jeśli ma Cię kusić... w przypadku karmienia niestety tak samo jest zakaz palenia!! w razie czego dodatkowa motywacja :D

Do góry