reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Heh wiecie co, wlasnie uswiadomilam sobie, ze my tez jestesmy, przynajmniej niektore z nas, czyjas byla..ciekawe, czy ich aktualne maja podobne poglady na nas:-)

reklama
Cześć Dziewczyny. :-)
Powodzenia na wiyztach. :tak:
Och, och, a ja mam w domu rycerza w lsniacej zbroi:baffled: M pojechal na zakupy, mial sobie kupic balsam do ciala i kupil....dove z opalaczem i drobniutkim brokacikiem:baffled::baffled: znow sirotka moja nie zauwazyl dopisku na etykiecie:-)
:happy::happy::happy::happy:
witam,mam na imie Marzena ,mam 29 lat,jestem w 37 tc,jestem z Polkowic
Witaj! :-)
Z czego robili Ci ten test? Czy może przy badaniu moczu? czy chodzi o antygen HBS? bo widzę, że miałam w ostatnich badaniach zrobione a nie jestem pewna...
To badanie robią z krwii.
Za to mam najukochańsze dziecko na świecie:tak: a dzisiaj ostatnie dwudzieste urodziny.Nikt inny:dry: tylko syn,zaproponował,że może potem pójdziemy na lody i kupimy mamy ulubiony smak:rofl2: Jeden co mnie kocha:zawstydzona/y:
Oj pewnie znalazłoby się jeszcze parę osób, które Cię kochają. ;-)
Wszystkiego naj, naj, naj i jeszcze raz naj. :tak:
Z mezem sie nadal nie odzywam ale juz go olalam...jego sprawa:tak:
Nie przejmuj się, jeszcze nie raz będą ciche dni zanim do końca się dotrzecie. :tak:

Gosiaczek1973 trzymam kciuki, żeby było po Twojej myśli: jeśli chcesz już rodzić – to żeby szybko i bezboleśnie poszło, a jeżeli chcesz jeszcze poczekać – to żeby był to fałszywy alarm. :tak:

Ja wizyty mam teraz (od 9mc) co tydzień.

mnie tez niesety wydaje sie ze wroce do palenia...:zawstydzona/y:a nie chcialabym bo juz tyle czasu nie pale:-p

co do bylych mojego M to tylko jedna mi dzialala nerwy, ta ostatnia przede mna:dry: na szczescie juz ze dwa lata temu sie odczepila bo zauwazyla ze nie ma szans :-D a reszta jego bylych to normalne dziewczyny, z paroma sie widzialam i nie mam nic do nich:-D a poza tym to juz w wiekszosci mezatki z dziecmi wiec nie mam sie raczej czego bac:-) i daleko jestesmy od nich:-p

Kurde, kumpela organizuje turniej tanca towarzyskiego, ale nie przewidziala miejsc lezacych:baffled: a tak bym sobie poszla...popatrzec...

no to widze ze nie tylko ja czekam zeby wziac papierosa do ust :) najgorsze jest to ze moj M rzucil miesiac temu ale mysle ze tez sie zlamie wystarczy ze jak pojedziemy do polski spotka sie z kumplami i nie wytrzyma:)

sylwiakk moj M tez jakies trzy miesiace "prawie" rzucil za pomoca plastrow, a jak pojechalismy do polski to zaczal popalac, tak przy okazji:zawstydzona/y: na szczescie pali mniej niz wczesniej bo w domu jest zakaz palenia i nie chce mu sie caly czas na dwor wychodzic:-p

Nockę miałam taką sobie. :dry: Oprócz czterech kursów do łazienki, za każdym razem zupełnie się wybudzałam, po powrocie do łóżka nie mogłam znaleźć wygodnej pozycji. :wściekła/y: Od spania na boku biodra mi zaczęły drętwieć a inna pozycja, z wiadomych powodów, odpada. :dry: Jak mi brakuje spania na brzuchu. Buuuu... :-(

Załatwiłam to co dziś załatwić miałam: pies przebadany, zaszczepiony, odrobaczony. Ulżyło mi, jedna sprawa z listy spraw do załatwienia skreślona... :tak:

No i dopadłam dzisiaj w sklepie arbuza. Będę ucztować. :-)

reklama
a ja najbardziej sie boje ze znowu zaczne palic po porodzie bo strasznie mnie ciagnie teraz ale mam motywacje a po to juz jej nie bedzie:( przeklety nalog
rozumiem, że nie zamierzasz karmić piersią jeśli ma Cię kusić... w przypadku karmienia niestety tak samo jest zakaz palenia!! w razie czego dodatkowa motywacja :D

Do góry