reklama
Ma_Dunia
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny. :-)
Powodzenia na wiyztach.
Wszystkiego naj, naj, naj i jeszcze raz naj.
Gosiaczek1973 trzymam kciuki, żeby było po Twojej myśli: jeśli chcesz już rodzić – to żeby szybko i bezboleśnie poszło, a jeżeli chcesz jeszcze poczekać – to żeby był to fałszywy alarm.
Ja wizyty mam teraz (od 9mc) co tydzień.
Powodzenia na wiyztach.
Och, och, a ja mam w domu rycerza w lsniacej zbroi M pojechal na zakupy, mial sobie kupic balsam do ciala i kupil....dove z opalaczem i drobniutkim brokacikiem znow sirotka moja nie zauwazyl dopisku na etykiecie:-)
Witaj! :-)witam,mam na imie Marzena ,mam 29 lat,jestem w 37 tc,jestem z Polkowic
To badanie robią z krwii.Z czego robili Ci ten test? Czy może przy badaniu moczu? czy chodzi o antygen HBS? bo widzę, że miałam w ostatnich badaniach zrobione a nie jestem pewna...
Oj pewnie znalazłoby się jeszcze parę osób, które Cię kochają. ;-)Za to mam najukochańsze dziecko na świecie a dzisiaj ostatnie dwudzieste urodziny.Nikt inny tylko syn,zaproponował,że może potem pójdziemy na lody i kupimy mamy ulubiony smak Jeden co mnie kocha
Wszystkiego naj, naj, naj i jeszcze raz naj.
Nie przejmuj się, jeszcze nie raz będą ciche dni zanim do końca się dotrzecie.Z mezem sie nadal nie odzywam ale juz go olalam...jego sprawa
Gosiaczek1973 trzymam kciuki, żeby było po Twojej myśli: jeśli chcesz już rodzić – to żeby szybko i bezboleśnie poszło, a jeżeli chcesz jeszcze poczekać – to żeby był to fałszywy alarm.
Ja wizyty mam teraz (od 9mc) co tydzień.
ada1989
Mama Konradka :)
mnie tez niesety wydaje sie ze wroce do palenia...a nie chcialabym bo juz tyle czasu nie pale
co do bylych mojego M to tylko jedna mi dzialala nerwy, ta ostatnia przede mna na szczescie juz ze dwa lata temu sie odczepila bo zauwazyla ze nie ma szans a reszta jego bylych to normalne dziewczyny, z paroma sie widzialam i nie mam nic do nich a poza tym to juz w wiekszosci mezatki z dziecmi wiec nie mam sie raczej czego bac:-) i daleko jestesmy od nich
co do bylych mojego M to tylko jedna mi dzialala nerwy, ta ostatnia przede mna na szczescie juz ze dwa lata temu sie odczepila bo zauwazyla ze nie ma szans a reszta jego bylych to normalne dziewczyny, z paroma sie widzialam i nie mam nic do nich a poza tym to juz w wiekszosci mezatki z dziecmi wiec nie mam sie raczej czego bac:-) i daleko jestesmy od nich
Viola1978
Ja po ostatniej wizycie u lekarza. Karta ciąży zapełniona, 25 marca rodzimy przez cc....
Ma_Dunia
No to wiesz na czym stoisz, a raczej kiedy się położysz. ;-)Ja po ostatniej wizycie u lekarza. Karta ciąży zapełniona, 25 marca rodzimy przez cc....
sylwiakk303
no to widze ze nie tylko ja czekam zeby wziac papierosa do ust najgorsze jest to ze moj M rzucil miesiac temu ale mysle ze tez sie zlamie wystarczy ze jak pojedziemy do polski spotka sie z kumplami i nie wytrzyma
ada1989
Mama Konradka :)
sylwiakk moj M tez jakies trzy miesiace "prawie" rzucil za pomoca plastrow, a jak pojechalismy do polski to zaczal popalac, tak przy okazji na szczescie pali mniej niz wczesniej bo w domu jest zakaz palenia i nie chce mu sie caly czas na dwor wychodzic
Ma_Dunia
Nockę miałam taką sobie. Oprócz czterech kursów do łazienki, za każdym razem zupełnie się wybudzałam, po powrocie do łóżka nie mogłam znaleźć wygodnej pozycji. Od spania na boku biodra mi zaczęły drętwieć a inna pozycja, z wiadomych powodów, odpada. Jak mi brakuje spania na brzuchu. Buuuu... :-(
Załatwiłam to co dziś załatwić miałam: pies przebadany, zaszczepiony, odrobaczony. Ulżyło mi, jedna sprawa z listy spraw do załatwienia skreślona...
No i dopadłam dzisiaj w sklepie arbuza. Będę ucztować. :-)
Załatwiłam to co dziś załatwić miałam: pies przebadany, zaszczepiony, odrobaczony. Ulżyło mi, jedna sprawa z listy spraw do załatwienia skreślona...
No i dopadłam dzisiaj w sklepie arbuza. Będę ucztować. :-)
reklama
rozumiem, że nie zamierzasz karmić piersią jeśli ma Cię kusić... w przypadku karmienia niestety tak samo jest zakaz palenia!! w razie czego dodatkowa motywacjaa ja najbardziej sie boje ze znowu zaczne palic po porodzie bo strasznie mnie ciagnie teraz ale mam motywacje a po to juz jej nie bedzie przeklety nalog
Podziel się: