reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

klucha ma komputer w naprawie i raczej szybko niezajzy z tego co pisala, a szczesliwa miala dzis ze szpitala wyjsc miejmy nadzieje ze ja poscili:tak:

skunkanka rozumiem cie, niektore mysla ze pozjadaly wszystkie rozumu a tak naprawde gowno wiedza i potrafia, moze porod sprawi ze stanie sie pokorniejsza :-D

reklama
laski ale jaja chyba mi sie w koncu to wicie gniazda wlaczylo:-D:-D:-D cholera a myslalam ze juz nie nadejdzie
chata blyszczy,zaraz lece do sklepu potem do matki.Normalnie nie wyrabiam na zakretach.A najsmieszniejsze jest to ze zaraz m. zjawi sie tu ze swoim kolega,ktory jest rownoczesnie znajomym bylej m. Kumacie jakie to dla mnie wyzwanie?musze jakis make-up strzelic ze niby ja tak na co dzien mam;-) moze i wlos wyprostowac.No ba jasnym i logicznym jest to ze ONA na bank sie bedzie wypytywac,nie?bo jeszcze sie bidulka nie odkochala a to juz niedlugo 10lat bedzie...

a ja najbardziej sie boje ze znowu zaczne palic po porodzie bo strasznie mnie ciagnie teraz ale mam motywacje a po to juz jej nie bedzie:( przeklety nalog

no co Ty :-):-):-):-) bylej nie bedzie chyba bym padla:szok: ostatnio widzialam ja w sklepie i uwaznie sie jej przyjzalam bo ona mnie nie poznala (nie wiedziala ze jestem w ciazy) no mowie Ci blada jak sciana,jakos wymalowana dziwnie--nie wiem gdzie m. mial oczy.Nic dziwnego ze zmiazdzylam ja jak czolg :-D ale b.i.t.c.h. ze mnie;-)

:-):-):-):-):-):-)
to my tez mamy takich tescowych spotkan dosc duzo ale jakos zawze glupio sie wtedy czuje nie wiem czemu
a do palenia wroce na bank choc wiem ze szkodzi i takie tam ale znam siebie i wiem ze sie ugne:baffled:

reklama
Hehehe chyba większość z nas ma takie podejscie do eks naszych m.:-D Ja tez ją wręcz uwielbiam:-p

Gabi wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzinek!

Załączniki

• tulipany_728.jpg
    tulipany_728.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 19
Do góry