reklama
ja to chyba jestem jakas dziwna w takim razie - kazdego dnia budze sie i modle, zeby to jeszcze nie dzis
buu klawiatura mi sie przestawila i nie mam polskich znakow - jak to odkrecic? bo w pisaniu pracy to dosc potrzebny element
buu klawiatura mi sie przestawila i nie mam polskich znakow - jak to odkrecic? bo w pisaniu pracy to dosc potrzebny element
Ja jak od kilku dni właściwie tylko się witam i uciekam... nie mam siły na nic i w dodatku chyba zaczął mi powoli odchodzić czop a ja jeszcze nie chcę... zostałam jednak zmotywowana do paru drastycznych kroków czyli reszta zakupów - jak dobrze, że można je zrobić przez internet!!
Nie doczytałam wszystkiego więc na razie tylko jedna odpowiedź...
No nie - jak byś się wzięła miesiąc wcześniej do pracy to być w marcówkach była a nie u nas... szkoda by było...
No i tradycyjnie: powodzenia na wizytach, wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia, i wszystkim tak ładnej pogody jak u mnie bo słonko wyjątkowo dobrze nastraja.
Nie doczytałam wszystkiego więc na razie tylko jedna odpowiedź...
oj Frezja Tobie wg suwaka tylko 9dni zostalo:-):-):-) to Ty sie szykuj laska na powaznie
ale zazdroszcze moglam sie wczesniej wziac do roboty w lipcu
No nie - jak byś się wzięła miesiąc wcześniej do pracy to być w marcówkach była a nie u nas... szkoda by było...
No i tradycyjnie: powodzenia na wizytach, wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia, i wszystkim tak ładnej pogody jak u mnie bo słonko wyjątkowo dobrze nastraja.
sylwiakk303
Fanka BB :)
dziekuje za odpowiedzi juz wrocilam ze szpitala okazalo sie ze mam infekcje dostalam jakies globulki dopochwowe i masc... chcieli mi na usg pokazac buzke synka ale przykryl twarz dlonia wstydzioch jeden... ale sie ciesze ze jeszcze nie rodze
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
no niby tak ale... po wczorajszej wizycie i badaniach mam nadzieje ze wczesniej i zaczelam sie nastawiac....moze niepotrzebnie...Madzia ty tak nie szalej bo ty jeszcze prawie miesiąc w ciąży możesz chodzić ;-)
ostatnia godzina minela na skurczach co 15 min ale od 16:00 zero skurczy
Ostatnia edycja:
Bluebell ja bylam ze wzgledu na dyskopatie, spojenia nie ogladal...i pewnie moze byc taki z przychodni, ale lepiej ortopeda traumatolog niz chirurg ortopeda, wierz mi, w tym zakresie mam wrecz ogromne doswiadczenie:-)
A polskie znaki da sie ustawic - tylko nie wiem, jak w tym xp ktory mam...pamietam, ze w poprzednim systemie mialam opcje na pasku na dole, swiecilo sie w kwadracie pl, tam sie ustawialo klawiature...jakby co zapytam malza jak wroci z roboty, ale to bedzie baaardzo pozno dzisiaj
A polskie znaki da sie ustawic - tylko nie wiem, jak w tym xp ktory mam...pamietam, ze w poprzednim systemie mialam opcje na pasku na dole, swiecilo sie w kwadracie pl, tam sie ustawialo klawiature...jakby co zapytam malza jak wroci z roboty, ale to bedzie baaardzo pozno dzisiaj
didi
Fanka BB :)
te okna moglas sobie podarwac na tym etapie ciazy...wypralam firanke i umylam okna i zmeczylam sie
a u mnie slonko mmmm..normalni elato..moj w krotkich spodnkach..a ja w koszulce samej sidze bo tak cieplusio...
wlasnie zjadlam obiadek kurczaczka z ryzem i chyba ide na drzemke...
uwielbiam ta pogode ciekawe jak dlugo bedzie...hehe..znajac irlandzka pgode to jutro moze padac
reklama
ada1989
Mama Konradka :)
to tylko jedno okno bylo wiec jeszcze nie tak zlete okna moglas sobie podarwac na tym etapie ciazy...
teraz odpoczywam i nie mam zamiaru sie ruszac przez jakies dwie godzinki:-)
Podziel się: