reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
a propo dzisiaj moja kolezanka urodzila blizniaki. dwoch chlopcow w 38 tygodniu klocki dwa jeden 3400, a drugi 3100:szok: ale jak ja widzialam w tamtym tygodniu to byla oooooooooooooooooooooooogromna

oooo..spore chlopaki...jeny pierwszy raz slysze o takiej wadze blizniakow...zawsze jak rodza sie to ponizej 3 kg... dzielna dziewczyna z Twojej kolezanki.. dzwigala niezly ciezar

skunanka a kiedy ten twoj ma sie odbyc bo nie pamietam
Osa porod? To jeszcze nie wiem, za tydzien w czwartek sie dowiem co i jak, gin w zasadzie od razu mowil o cc, ale musial miec potwierdzenie na pismie - zeby nie byl posądzony, ze na zyczenie robi...
a propo dzisiaj moja kolezanka urodzila blizniaki. dwoch chlopcow w 38 tygodniu klocki dwa jeden 3400, a drugi 3100:szok: ale jak ja widzialam w tamtym tygodniu to byla oooooooooooooooooooooooogromna
:baffled: giganty:-)

skunanka ja wlasnie wczoraj rozmawialam z ginem na temat porodu jesli okazaloby sie, ze jednak cc i wstepnie umowilismy sie na 20 kwietnia do szpitala, a 21kwietnia na cc, jesli mala sie wczesniej nie bedzie chciala wybrac do nas
ale kazal mi tego ortopede wczesniej zaliczyc, bo mi sie szyjka skrocila i mieka jest, ale naszczescie zamknieta.
a gdyby sie okazalo, ze wczesniej to zebym miala przygotowany ten swistek to szybciej i sprawniej wszystko pojdzie:tak:

Osa no wlasnie ja nie wiem, czy u nas sie wczesniej termin cc ustala... czy po prostu jak sie zacznie to sru... w moim przypadku przewazyla dyskopatia i rozlezione zebra:baffled: a i staw rzekomy na kosci guzicznej:-)

Dziewczyny byle spokojnie... moja instruktorka miesiąc przed terminem miała rozwarcie 2cm a urodziła po terminie. Tylko się oszczędzajcie !! Ja się nie czuję dzisiaj najlepiej i jeszcze mnie wszystko boli. Dodatkowo mój niesforny synek chciał mnie nastraszyć i postanowił udawać, że się nie rusza - dobrze że po małych masażach w końcu zaczął się wypinać bo bym chyba osiwiała...

reklama
Tutaj jest więcej na ten temat:
Serwis Mikrobiologiczny - Streptokoki grupy B a kobiety ciężarne

Zuziunia - co do objawów to przy streptokokach ich po prostu nie ma, swędzieć to może przy drożdżycy. :dry:
Co do okresu kiedy powinno się robić wymaz, ja miałam robiony w 36tc i wydaje mi się, że jak się je ma to na wymazie po 36tc też wyjdą.

no to teraz mnie kochana wystraszyłaś:surprised: czyli mam nieodpowiedzialnego gina:wściekła/y: ach jak ze starszym chodziłam w ciąży na nfz (9lat temu) to miałam tyle badań robionych że nawet nie pamioętam jakie, a teraz mam pilnowac lekarza któremu tyle kasy płace????:baffled::growl:
do dupy..........................

Do góry