zuziunia
Fanka BB :)
Z zakładkami chodzi o szybsze wchodzenie na wątek zamknięty... nic więcej.
ja nie o zakładki pytałam (wiem co to zakładka), lecz o wątek zamknięty ( dlatego podałam maila)
-kto i za co może dostać kluczyk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z zakładkami chodzi o szybsze wchodzenie na wątek zamknięty... nic więcej.
nie przejmuj sie. jesli wszystko ok to mozesz rodzic...ja mam tak samo...przyspieszony termin...Witam znowu kochane
Ja juz po wizycie i wlasnie zjadlam obiad.Jestem zalamana!!!!!:--(
Ginka powiedziala mi,ze szyjka na pol palca,glowka juz bardzo nisko i ze nie dotrwam do terminu na jej zdrowy rozum.Powiedziala ze jak wytrzymam do konca marca to bedzie dobrze i ze bede z malenstwem juz na swieta w domuBoze tak bardzo zaczelam sie bac!Jeszcze nie mam torby spakowanej i nawet do konca rzeczy kupionych!!!Poprostu zalamana jestem:---(
Nesa mi moja ginekolog powiedziala,ze już jest za pozno na to badanie i zreszta w pochwie jest czysto,bo ona jak widzi jakies „zabrudzenia” to cos tam przepisuje…tez nie wiem co robic,bo boje się o malego żeby się nie zarazil.Dziewczyny co mi radzicie?A co do wizyt to ja mam troche lepiej ale tez nie rewelacja Moja ginekolog dzisiaj tez nawet usg mi nie zrobila i nie wiem ile Dominik wazy a co do tych przepływów tez nie wiem o co chodzi…słyszałam dzisiaj tylko tetno dzidzi a poza tym jeszcze badanie ginekologiczne mi zrobila i tetno zmierzyla i tyle.Martwie się,ze nie jestem odpowiednio przygotowana do porodu:-(
Poprostu sie zalamalam i teraz to chyba naprawde wpadne w depresje
Tutaj jest więcej na ten temat:Dziewczyny, ja juz zgłupiałam. Przejęłam się ostatnimi wieśćmi od Gabi
i dzisiaj na wizycie zapytałam mojego gina, czy ten posiew będziemy robić. Na co on, że pierwsze słyszy i że nie jest to badanie obowiązkowe, ale jak chcę, to mogę je sobie sama zrobić. Czy któraś może mi rzucić jakieś dodatkowe światło na tą sprawę? Po co to i czym dla dziecka grozi ewentualna nieświadomość w temacie?
Kurde, dziewczyny nie możnabybyło tego naszego zamknietego przenieś do Nas, ja to mam odwieczny problem z dotarciem tam
Hej dziewczynki Ja po wizycie i badaniach - wpadlam tylko na chwile bo czuje sie naprawde bardzo zle. Dobrze ze nie zwlekalam juz dluzej z tym pojsciem do lekarza - okazalo sie ze mam obustronne zapalenie pluc. Dostalam na poczatek Augmentin (za porada ginekologa) i pobrali wymazy - w razie gdyby nie pomogl to mi zmienia antybiotyk na inny. Czuje sie generalnie straaasznie......A tu jutro wizyta u ginki (musze isc bo ona potem na 2 tyg na urlop idzie a juz 3 tyg nie bylam), a popoludniu z corka do neurologa - nie wiem jak dam rade bo ledwie na oczy widze, slabo mi i do samochodu ledwie doszlam....nie mowiac o niewielkim braku koncentracji za kolkiem......Ide lezec, ale bede wpadac do Was czasem poczytac co by sobie za duzych zaleglosci nie zrobic.
Zuziunia - nic sie nie martw, samo spadnie jak przyjdzie pora....Najwazniejsze ze z dziidzia ok i ze lekarz pilnuje Twojego zdrowka.
Wszystkim wizytujacym powodzenia. Niestety juz nie pamietam co mialam jeszcze napisac, goraczka troche mnie rozklada i skupic mi sie ciezko.
3majcie sie dwupakach dziewczynki )
A ja ledwo żyję.Dziecko prawie 2 godz. wyło z bólu brzucha,nie dał się dotknąć,nie mógł sie ruszyć,stał oparty o stół z podkuloną nogą,twardym brzuchem i wrzeszczał.No koszmar jakiś.Ja go oczywiście na ręce nie miałam jak wziąść.Mąż ma ważną kontrolę.Tata na szkoleniu z wyłączonym tel.Pogotowie nie przyjedzie.
".
witam moje kwietnioweczki
wlasnie wrocilam jak sie okazalo z ostatniej wizyty przed porodem
Malutka ma juz glowke w kanale rodnym,
szyjka 1 cm
zaczal wychodzic czop sluzowy
brzuch znacznie opuszczony
malusia bedzie na swieta juz z nami max po swietach ale do 16 napewno
skurczyki mam nieregularnie narazie
wazy rowno 3000 g
jak sie okazalo zaszlam zaraz po okresie w ciaze
Witam znowu kochane
Ja juz po wizycie i wlasnie zjadlam obiad.Jestem zalamana!!!!!:--(
Ginka powiedziala mi,ze szyjka na pol palca,glowka juz bardzo nisko i ze nie dotrwam do terminu na jej zdrowy rozum.Powiedziala ze jak wytrzymam do konca marca to bedzie dobrze i ze bede z malenstwem juz na swieta w domuBoze tak bardzo zaczelam sie bac!Jeszcze nie mam torby spakowanej i nawet do konca rzeczy kupionych!!!Poprostu zalamana jestem:---(