didi
Fanka BB :)
Kamile85..no wiesz...uwazaj kochana bo pojedziesz lada chwila po takich ekscesach ..a slyszalam i sprawdzone ze przed porodem czuje sie bardzo dobrze nc nie doleka i jest sie jak nowka...
hahah..przypomnialo mi sie jak bylam mala w tv lecial w niedziele teatrzyk dla dzieci .." Tomcio paluch" ...tata lezy na kanapie...mama w kuchni obiad robi..siostra na jednym ftelu ..ja na 2 i moglam miec wtedy moze z 7 - 8 lat i w pewnym momencie pokazuja TOmcia z taaaka sliwa pod okiem a ja do siostry" widzialas jaka mu sliwe odjeb...li" hahaha...i na to mama wpada do pokojuz z kuchni z mokra scierka w reki i jak mnie przez glowe nia zdzielila..hehe...i mowi" ja Ci dam odje..li" haha...niewiedzialam co jest grane taka byam zapatrzona w tv .i nawet niezdalam soie sprawy co powiedzialamTo się nazywa czytać tekst ze zrozumieniem:-):-) i powiadzasz że ugniatałaś 40 jajek nie dziwię się reakcji męża!!! Tak dzieci nie zależnie czy są nasze czy cudze to kopalnia anegdot.Moja mama do tej pory się śmieje z jednej otóż w tramwaju w szczycie ruchu jechała babcia z wnuczkiem tak na oko3-4lata,pojazd ostro zachamował i brzdąc uderzył się o poręcz w głowę.Ponieważ babcia nie bardzo się tym przejęła to szkodnik na cały wagon "babcia widziałaś jak się piejdoj***em" babcia czerwona i 0 rekcji a on jaszcze głośniej"no przeciez mówię ci że się piejdoj***em" pasarzerowie wyją ze śmiechu o biedna babcia wysiadła