reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Kamile85..no wiesz...uwazaj kochana bo pojedziesz lada chwila po takich ekscesach ..a slyszalam i sprawdzone ze przed porodem czuje sie bardzo dobrze nc nie doleka i jest sie jak nowka...

To się nazywa czytać tekst ze zrozumieniem:-):-) i powiadzasz że ugniatałaś 40 jajek:szok::szok: nie dziwię się reakcji męża!!! Tak dzieci nie zależnie czy są nasze czy cudze to kopalnia anegdot.Moja mama do tej pory się śmieje z jednej otóż w tramwaju w szczycie ruchu jechała babcia z wnuczkiem tak na oko3-4lata,pojazd ostro zachamował i brzdąc uderzył się o poręcz w głowę.Ponieważ babcia nie bardzo się tym przejęła to szkodnik na cały wagon "babcia widziałaś jak się piejdoj***em" babcia czerwona i 0 rekcji a on jaszcze głośniej"no przeciez mówię ci że się piejdoj***em" pasarzerowie wyją ze śmiechu o biedna babcia wysiadła:-D:-D
hahah..przypomnialo mi sie jak bylam mala w tv lecial w niedziele teatrzyk dla dzieci .." Tomcio paluch" ...tata lezy na kanapie...mama w kuchni obiad robi..siostra na jednym ftelu ..ja na 2 i moglam miec wtedy moze z 7 - 8 lat i w pewnym momencie pokazuja TOmcia z taaaka sliwa pod okiem a ja do siostry" widzialas jaka mu sliwe odjeb...li" hahaha...i na to mama wpada do pokojuz z kuchni z mokra scierka w reki i jak mnie przez glowe nia zdzielila..hehe...i mowi" ja Ci dam odje..li" haha...niewiedzialam co jest grane taka byam zapatrzona w tv .i nawet niezdalam soie sprawy co powiedzialam

reklama
..a slyszalam i sprawdzone ze przed porodem czuje sie bardzo dobrze nc nie doleka i jest sie jak nowka...-----------
ja tez slyszalam tyle ze nie przed porodem tylko przed ...smiercia..:-D

oj dziewczynki, a ze mna cos chyba nie tak sie dzieje:dry: dzis znowu przespalam pol dnia:szok: mezus poszedl po 11 do pracy i mi sie jakos tak usnelo i obudzilam sie przed chwila:szok: kurcze ja nawet na poczatku ciazy nie spalam tyle co teraz:baffled: odkad wrocilam z tego szpitala tak mi sie cos poprzestawialo:dry:
pasowaloby zjesc jakis obiadek, ale poki co nawet nie mam natchnienia myslec nad tym, na co mam ochote.. porzarlam wlasnie cala czekolade i troszke mnie muli teraz:zawstydzona/y:

oj dziewczynki, a ze mna cos chyba nie tak sie dzieje:dry: dzis znowu przespalam pol dnia:szok: mezus poszedl po 11 do pracy i mi sie jakos tak usnelo i obudzilam sie przed chwila:szok: kurcze ja nawet na poczatku ciazy nie spalam tyle co teraz:baffled: odkad wrocilam z tego szpitala tak mi sie cos poprzestawialo:dry:
pasowaloby zjesc jakis obiadek, ale poki co nawet nie mam natchnienia myslec nad tym, na co mam ochote.. porzarlam wlasnie cala czekolade i troszke mnie muli teraz:zawstydzona/y:

wszystko jest wporzadeczku..ja tez ostatnio spie popoludniami... .poprostu organizm sie dopomaga wypoczynku...wiec dobrze odpoczywajmy ile sie da...hehe

didi moze to i jest normalne, ale mnie strasznie dziwi;-) ja teraz wieksza czesc doby przesypiam, a jeszcze niedawno np nie moglam w nocy sypiac.. ale jesli mam byc szczera to przedtem czulam sie bardziej wypoczeta jak teraz, wiec mam nadzieje, ze mi to spanie przejdzie:tak:

mam to samo, w nocy sie nie wysypiam a calyy dzien chodze jak neptyk.Wisz co mi lekarka mowila ze od 28tyg ciazy organizm kobiety slabnie (zobacz sobie np ze masz coraz gorsza morfologie) i tak juz do konca.Zmeczenie jest tego oznaka

Przejdzie bo nie bedzie mialo wyjscia, jak sie juniory drzec zaczna i cycka sie domagac beda:-):-) spij Malutka, spij, korzystaj:-)

..a slyszalam i sprawdzone ze przed porodem czuje sie bardzo dobrze nc nie doleka i jest sie jak nowka...-----------
ja tez slyszalam tyle ze nie przed porodem tylko przed ...smiercia..:-D

Nooo coś w tym jest bo mój ojciec mówi że jak nic nie boli to znaczy że umarłaś;-).
Malutka ładujesz baterie przed porodem???

reklama
Do góry