reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Kamile85..no wiesz...uwazaj kochana bo pojedziesz lada chwila po takich ekscesach ..a slyszalam i sprawdzone ze przed porodem czuje sie bardzo dobrze nc nie doleka i jest sie jak nowka...

To się nazywa czytać tekst ze zrozumieniem:-):-) i powiadzasz że ugniatałaś 40 jajek:szok::szok: nie dziwię się reakcji męża!!! Tak dzieci nie zależnie czy są nasze czy cudze to kopalnia anegdot.Moja mama do tej pory się śmieje z jednej otóż w tramwaju w szczycie ruchu jechała babcia z wnuczkiem tak na oko3-4lata,pojazd ostro zachamował i brzdąc uderzył się o poręcz w głowę.Ponieważ babcia nie bardzo się tym przejęła to szkodnik na cały wagon "babcia widziałaś jak się piejdoj***em" babcia czerwona i 0 rekcji a on jaszcze głośniej"no przeciez mówię ci że się piejdoj***em" pasarzerowie wyją ze śmiechu o biedna babcia wysiadła:-D:-D
hahah..przypomnialo mi sie jak bylam mala w tv lecial w niedziele teatrzyk dla dzieci .." Tomcio paluch" ...tata lezy na kanapie...mama w kuchni obiad robi..siostra na jednym ftelu ..ja na 2 i moglam miec wtedy moze z 7 - 8 lat i w pewnym momencie pokazuja TOmcia z taaaka sliwa pod okiem a ja do siostry" widzialas jaka mu sliwe odjeb...li" hahaha...i na to mama wpada do pokojuz z kuchni z mokra scierka w reki i jak mnie przez glowe nia zdzielila..hehe...i mowi" ja Ci dam odje..li" haha...niewiedzialam co jest grane taka byam zapatrzona w tv .i nawet niezdalam soie sprawy co powiedzialam

reklama
..a slyszalam i sprawdzone ze przed porodem czuje sie bardzo dobrze nc nie doleka i jest sie jak nowka...-----------
ja tez slyszalam tyle ze nie przed porodem tylko przed ...smiercia..:-D

oj dziewczynki, a ze mna cos chyba nie tak sie dzieje:dry: dzis znowu przespalam pol dnia:szok: mezus poszedl po 11 do pracy i mi sie jakos tak usnelo i obudzilam sie przed chwila:szok: kurcze ja nawet na poczatku ciazy nie spalam tyle co teraz:baffled: odkad wrocilam z tego szpitala tak mi sie cos poprzestawialo:dry:
pasowaloby zjesc jakis obiadek, ale poki co nawet nie mam natchnienia myslec nad tym, na co mam ochote.. porzarlam wlasnie cala czekolade i troszke mnie muli teraz:zawstydzona/y:

oj dziewczynki, a ze mna cos chyba nie tak sie dzieje:dry: dzis znowu przespalam pol dnia:szok: mezus poszedl po 11 do pracy i mi sie jakos tak usnelo i obudzilam sie przed chwila:szok: kurcze ja nawet na poczatku ciazy nie spalam tyle co teraz:baffled: odkad wrocilam z tego szpitala tak mi sie cos poprzestawialo:dry:
pasowaloby zjesc jakis obiadek, ale poki co nawet nie mam natchnienia myslec nad tym, na co mam ochote.. porzarlam wlasnie cala czekolade i troszke mnie muli teraz:zawstydzona/y:

wszystko jest wporzadeczku..ja tez ostatnio spie popoludniami... .poprostu organizm sie dopomaga wypoczynku...wiec dobrze odpoczywajmy ile sie da...hehe

didi moze to i jest normalne, ale mnie strasznie dziwi;-) ja teraz wieksza czesc doby przesypiam, a jeszcze niedawno np nie moglam w nocy sypiac.. ale jesli mam byc szczera to przedtem czulam sie bardziej wypoczeta jak teraz, wiec mam nadzieje, ze mi to spanie przejdzie:tak:

mam to samo, w nocy sie nie wysypiam a calyy dzien chodze jak neptyk.Wisz co mi lekarka mowila ze od 28tyg ciazy organizm kobiety slabnie (zobacz sobie np ze masz coraz gorsza morfologie) i tak juz do konca.Zmeczenie jest tego oznaka

Przejdzie bo nie bedzie mialo wyjscia, jak sie juniory drzec zaczna i cycka sie domagac beda:-):-) spij Malutka, spij, korzystaj:-)

..a slyszalam i sprawdzone ze przed porodem czuje sie bardzo dobrze nc nie doleka i jest sie jak nowka...-----------
ja tez slyszalam tyle ze nie przed porodem tylko przed ...smiercia..:-D

Nooo coś w tym jest bo mój ojciec mówi że jak nic nie boli to znaczy że umarłaś;-).
Malutka ładujesz baterie przed porodem???

reklama
Do góry