reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Witam Was kochane:-)

Wczoraj juz nie udalo mi sie wejsc niestety:baffled:
Ja dzisiaj jakas smetna jestem.Od rana caly czas placze i smutna jestem:-( jeszcze ta pogoda:confused: leje caly czas i nic tylko dola idzie zlapac.No a mam dzisiaj wizyte i tak sie boje!!!:-(

Jaki koszmar mialam w nocy...snilo mi sie,ze zaczelam krwawic i,ze stracilam mojego skarba:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(Boze co to byl za koszmar!!!!Jak sie obudzilam to tak mi sie zrobilo lzej ale to bylo takie realistyczne:-(Az mnie ciarki przechodza jak sobie pomysle o tym koszmarze!eh...

Mandarynka- moja mamuska ma naimie Bożena:-)

nadii-zycze szybciutkiego powrotu do zdrowka!!!

Co do pozycji dzidzi.Ostatnio na USG moj synek byl ulozony juz glowka w dol wiec mam nadzieje,ze sie nie obrocil:tak: Moj Dominik wczoraj wieczorem tak sie wiercil,ze nie wiedzialam co sie dzieje!Zaczelam sie troche martwic no ale jakos sie uspokoil i pozniej juz sobie spal.

ciekawe co u szczesliwej...jesli bedziecie mialy wiesci to piszcie!

No a ja ide cos sobie na drugie sniadanko zjesc,bo juz czuje ze pusto w zoladku.

Powodzenia na wizytach tym,co dzisiaj rowniez tak jak ja do gina sie wybieraja.

Buziaki

reklama
Witam w piątek 13:-)
Ja tam lubię 13, bo mój K urodził się 13sierpnia i braliśmy ślub 13sierpnia. Kiedyś pojechaliśmy nad morze bez rezerwacji i po 4 godzinach szukania pokoju, udało się znaleść 1 miejsce i to był pokój nr 13;-)
Co do fryzjera to też jestem umówiona na koniec marca, a kosmetyczne( woskowanie nóżek) mam na 1kwietnia. Mam nadzieję, że synuś nie zechce szybciej wyjść:happy:
Chorowitką życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia. Gabi trzymaj się kochana, już tyle wytrzymałaś to jeszcze troszke może wytrzymasz.
Życzę samych dobrych wieści na wizytach i ciekawa jestem co tam u szczesliwej:confused:
A zapomniałam napisać, że dzisiaj o 16 mają przyjechać mebelki:-D
Spokojnego dnia życzę;-)

Hej Babki,
ja juz po KTG i zapis ok, serducho i ruchy w porzadku, skurczy brak.

Gabi wspolczuje wczorajszego dnia, dobrze ze sie wszystko dobrze skonczylo i oby juz nie bylo takich sytuacji.
Ania gratuluje dobrych wiesci :)
Ma_dunia chyba sie nie odezwala po wczorajszej wizycie:confused:

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!

pozdrowionka

Ja wlasnie siedze sobie i jem pysznosci jakie przywiozlam z domku:-)

sylvii hehe moj tata tez sie urodzil 13 sierpnia:-D dlatego rowniez nie uwazam,ze 13 jest pechowy no a poza tym moja mamuska ma 13 imieninki:-)

Margaret ciesze sie,ze wszystko ok!

Dziewczynki mam jeszcze do Was pytanie...nie wiem czy juz kiedys pisalyscie o tym ale gdzie nie czytam to pisze co innego:dry: mianowicie chodzi mi o herbate zielona mozna ja pic w ciazy?bo ja bardzo lubie i pije sobie zielona herbatke z opuncja i zastanawiam sie nad tym.

No a wogole to dziekuje za odpwiedzi w sprawie proszku:-)

...
dziusia ale mi smaka tym bigosem zrobiłas, juz od dawna za mną chodzi ale nie chce mi się gotowac, bo z bigosem strasznie dużo roboty. A ja ostatnio mam strasznego lenia...
Po pierwsze witaj :D
Po drugie jeśli masz ochotę na bigosik to może coś zastępczego czyli leczo? mi ostatnio zajęło robienie tylko chwilę... a i tak starczyło na długo...

Właśnie wróciłam z USG :-) Mały rozwija się prawidłowo, jest już główką w dół i pani ginekolożka powiedziała, żeby powoli się szykować do szpitala ;-) Dzisiaj był taki ruchliwy że nie dawał babeczce dokładnie pooglądać, bo cały czas kopał jej w tą głowicę :-D Z rana odebrałam też wyniki i wszystkie są prawidłowe. Jeszcze tylko o 18 wizyta w gabinecie i na dzisiaj koniec wrażeń ;-)

reklama
witam:)
wlasnie przed chwila podnioslam sie z wyrka:-) znow jakis len mnie dzis lapie chyba przez ta pogode bo szaro i brzydko za oknem:-(
madzia1989 mnie tez dzis koszmary w nocy meczyly ze co chwila sie budzilam, na szczescie nie byly zwiazane z maluszkiem:zawstydzona/y:
zuziunia ale mi narobilas smaka tym koktajlem a zadnych owocow w domu nie mam....:zawstydzona/y:
gabi wypoczywaj kochana:blink:
asiekz margaret gratuluje udanych wizyt:-)

wlasnie zdalam sobie sprawe ze jutro mija miesiac od slubu:sorry2: a mnie sie wydaje jakby to bylo tydzien temu......ja chce jeszcze raz!:-) na poczatku tygodnia dostane plyte z filmem i ze zdjeciami, normalnie nie moge sie doczekac:-)

spadam pod prysznic i jakies sniadanko trzeba zjesc:tak::tak:

Do góry