reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam Was kochane:-)

Wczoraj juz nie udalo mi sie wejsc niestety:baffled:
Ja dzisiaj jakas smetna jestem.Od rana caly czas placze i smutna jestem:-( jeszcze ta pogoda:confused: leje caly czas i nic tylko dola idzie zlapac.No a mam dzisiaj wizyte i tak sie boje!!!:-(

Jaki koszmar mialam w nocy...snilo mi sie,ze zaczelam krwawic i,ze stracilam mojego skarba:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(Boze co to byl za koszmar!!!!Jak sie obudzilam to tak mi sie zrobilo lzej ale to bylo takie realistyczne:-(Az mnie ciarki przechodza jak sobie pomysle o tym koszmarze!eh...

Mandarynka- moja mamuska ma naimie Bożena:-)

nadii-zycze szybciutkiego powrotu do zdrowka!!!

Co do pozycji dzidzi.Ostatnio na USG moj synek byl ulozony juz glowka w dol wiec mam nadzieje,ze sie nie obrocil:tak: Moj Dominik wczoraj wieczorem tak sie wiercil,ze nie wiedzialam co sie dzieje!Zaczelam sie troche martwic no ale jakos sie uspokoil i pozniej juz sobie spal.

ciekawe co u szczesliwej...jesli bedziecie mialy wiesci to piszcie!

No a ja ide cos sobie na drugie sniadanko zjesc,bo juz czuje ze pusto w zoladku.

Powodzenia na wizytach tym,co dzisiaj rowniez tak jak ja do gina sie wybieraja.

Buziaki

reklama
Witam w piątek 13:-)
Ja tam lubię 13, bo mój K urodził się 13sierpnia i braliśmy ślub 13sierpnia. Kiedyś pojechaliśmy nad morze bez rezerwacji i po 4 godzinach szukania pokoju, udało się znaleść 1 miejsce i to był pokój nr 13;-)
Co do fryzjera to też jestem umówiona na koniec marca, a kosmetyczne( woskowanie nóżek) mam na 1kwietnia. Mam nadzieję, że synuś nie zechce szybciej wyjść:happy:
Chorowitką życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia. Gabi trzymaj się kochana, już tyle wytrzymałaś to jeszcze troszke może wytrzymasz.
Życzę samych dobrych wieści na wizytach i ciekawa jestem co tam u szczesliwej:confused:
A zapomniałam napisać, że dzisiaj o 16 mają przyjechać mebelki:-D
Spokojnego dnia życzę;-)

Hej Babki,
ja juz po KTG i zapis ok, serducho i ruchy w porzadku, skurczy brak.

Gabi wspolczuje wczorajszego dnia, dobrze ze sie wszystko dobrze skonczylo i oby juz nie bylo takich sytuacji.
Ania gratuluje dobrych wiesci :)
Ma_dunia chyba sie nie odezwala po wczorajszej wizycie:confused:

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!

pozdrowionka

Ja wlasnie siedze sobie i jem pysznosci jakie przywiozlam z domku:-)

sylvii hehe moj tata tez sie urodzil 13 sierpnia:-D dlatego rowniez nie uwazam,ze 13 jest pechowy no a poza tym moja mamuska ma 13 imieninki:-)

Margaret ciesze sie,ze wszystko ok!

Dziewczynki mam jeszcze do Was pytanie...nie wiem czy juz kiedys pisalyscie o tym ale gdzie nie czytam to pisze co innego:dry: mianowicie chodzi mi o herbate zielona mozna ja pic w ciazy?bo ja bardzo lubie i pije sobie zielona herbatke z opuncja i zastanawiam sie nad tym.

No a wogole to dziekuje za odpwiedzi w sprawie proszku:-)

...
dziusia ale mi smaka tym bigosem zrobiłas, juz od dawna za mną chodzi ale nie chce mi się gotowac, bo z bigosem strasznie dużo roboty. A ja ostatnio mam strasznego lenia...
Po pierwsze witaj :D
Po drugie jeśli masz ochotę na bigosik to może coś zastępczego czyli leczo? mi ostatnio zajęło robienie tylko chwilę... a i tak starczyło na długo...

Właśnie wróciłam z USG :-) Mały rozwija się prawidłowo, jest już główką w dół i pani ginekolożka powiedziała, żeby powoli się szykować do szpitala ;-) Dzisiaj był taki ruchliwy że nie dawał babeczce dokładnie pooglądać, bo cały czas kopał jej w tą głowicę :-D Z rana odebrałam też wyniki i wszystkie są prawidłowe. Jeszcze tylko o 18 wizyta w gabinecie i na dzisiaj koniec wrażeń ;-)

reklama
witam:)
wlasnie przed chwila podnioslam sie z wyrka:-) znow jakis len mnie dzis lapie chyba przez ta pogode bo szaro i brzydko za oknem:-(
madzia1989 mnie tez dzis koszmary w nocy meczyly ze co chwila sie budzilam, na szczescie nie byly zwiazane z maluszkiem:zawstydzona/y:
zuziunia ale mi narobilas smaka tym koktajlem a zadnych owocow w domu nie mam....:zawstydzona/y:
gabi wypoczywaj kochana:blink:
asiekz margaret gratuluje udanych wizyt:-)

wlasnie zdalam sobie sprawe ze jutro mija miesiac od slubu:sorry2: a mnie sie wydaje jakby to bylo tydzien temu......ja chce jeszcze raz!:-) na poczatku tygodnia dostane plyte z filmem i ze zdjeciami, normalnie nie moge sie doczekac:-)

spadam pod prysznic i jakies sniadanko trzeba zjesc:tak::tak:

Do góry