reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

cześć dziewczyny,
nadii no właśnie jak zakochana, to choroba minie nim zauważysz ;-):-D
ja w 13 piątek nie wierzę, a wręcz przeciwnie, wydaje mi się że jest tym bardziej szczęśliwy

popijam kawkę i zaraz sobie sprawdzę wyniki wczorajszych badań na necie.

reklama
I ja się witam :-)
Dzisiaj spokojniej już mam w głowie, wczoraj liczyłam i zapisywałam ruchy i tak jak myslałam na podstawie obserwacji, dzidziuś aktywizuje się wieczorem, a od rana ma strasznego lenia. Zobaczymy co dzisiaj, poruszył się chyba raz jak się obudziłam, no i cisza.
Gabi jak ja Cię podziwiam, masz tutaj największe prawo do smęcenia, więc nie krępuj się :tak:
No to idę przygotować korki dla M, ma dzisiaj 2 lekcje a robi remont i ja się tym zajmuję. M. ma jutro urodziny i nie wiem co mu kupić, chyba kupię książkę SuperNiani bo on ją uwielbia :-D Do tego dorzucę ubranko do porodu i dedykację jakąś i powinno być git. Wieczorem pozwole mu iść z kumplami poświętować, bo to jego ostatnia okazja, a ja będę miała czas na bb, przecież nie będę balować, skoro zaczął mi sie dzisiaj 38 tydzień! :tak:

witajcie laski

powodzenia na wizyach zycze..
no i udanego piatku...i niewazne ze to 13 mi nigdy pecha nie przynosil ani piatek 13 ani sama 13.:-D wiec duzo szczescia i szczesliwich wiadomosci

PS..sa jakies wiesci od Szczeslwej???

Ostatnia edycja:
no to posprawdzałam wyniki, i wszystko wydaje się ok, jedyne co to waga moczu, zawsze mam za lekki i zawsze z moim P. się śmiejemy że mi nie dosikał:-D;-)

Łóżko się ładnie skleiło... bo wczoraj podczas akcji "wicie gniazda" jakoś tak niefartowanie stanęłam, że jedna z desek po materacem pękła, no i jeszcze jakiś stary mankament, którym nikt się nie raczył zająć też był do sklejenia, więc dobrze się trzyma póki co... po prostu już jestem wielorybkiem ;-)

no właśnie ciekawe co tam u szczęśliwej...?

M. ma jutro urodziny i nie wiem co mu kupić, chyba kupię książkę SuperNiani bo on ją uwielbia :-D Do tego dorzucę ubranko do porodu i dedykację jakąś i powinno być git.

no to masz Kamile szxczęście- taki M to skarb. Mój by chciał zdecydowanie cos bardziej prymitywnego i przyziemnego

Witam Dwupaczki sniegowo...
jakas nie do zycia jeszcze jestem...
Powodzenia na wizytach
chorowitkom zdrowka zycze;-)
zleknionych, zestresowanym i zeschizowanym zycze pozytywnych mysli;-)
Moze jak sie obudze to weny dostane, bo poki co lipa..

Spaczyna hehe ja też mam "za ciężki mocz" ale za cholere nie wiem o czym to świadczy, no i jeszcze pojawiły się czerwone krwinki, co chyba znaczy , że mam jakieś zapalenie nerek, czy układu moczowego............ humm mam dużo pić może to pomoże :tak::tak:

Kamile ja mam 2 ksiażki Superniani, jedną właśnie mam taką specjalną dla facetów "I ty możesz być super tatą" więc jak znajdziesz tą , to polecam. Mój Wojtek ją czyta i jest podjarany :rofl2::rofl2::rofl2: mówi , że fajnie, prosto wszystko potłumaczone "jak chłopu na miedzy"

Cześć Dwupaczki!!! :-)

Chciałam sie narazie tylko przywitać, bo muszę posiedzieć trochę nad nauką do dzisiejszego zaliczenia :sorry2:
Jak skończe, spróbuję trochę nadrobić i poczytać o czym skrobałyście :tak:

Narazie napiszę tylko co mi się przydarzyło w nocy.
Od wieczora moja Ania strasznie była aktywna w brzuszku, kopała i wierzgała czym się tylko dało.
I tak za każdym razem, kiedy wstawałam na liczne siku.
W pewnym momencie, jak mnie nie skręci z bólu, skurcz nie do wytrzymania!!!
Czuję, że coś mi się w brzuchu obraca i fik! główką w dół!!! Ból minął, a ja...
...wtedy się obudziłam! To był sen!!! :szok: :tak:
Macam, główka nadal jak była na górze, tak jest :-(, Ania nadal wierzga... :sorry2:

Tak oto zaczął mi się piątek 13-go i 34 tc... :tak:
widze ze mamy ten same problem moj synus tez jeszcze nie obrocony lezy bokiem jak narazie i tez codziennie sprawdzam gdzie glowka choc tak w zasadzie to nie musze bo czuje kopniaczki z prawej stony.
Witam wszystkie mi sie jeszcze nigdy ic nie przytrafilo w paitek 13 i mam nadzieje ze tak zostanie:) a tak poz tym to glowa nadal mnie boli jak nie przejdzie do poniedzialku to chyba wybiore sie do lekarza dziwne jest tylko to ze boli jak wstaje albo jak wykonuje jakis gwaltowny ruch:(
milego dzionka bez przygod:tak:

właśnie sobie zrobiłam koktail z jogurtu naturalnego, bananów , pomaranczy i mrożone truskawki.......PYCHOTA. Powoli mnie stawia na nogi.
Dzisiaj mnie czeka najazd rodziny, wiec od popołudnia juz mnie raczej nie bedzie:-( ale bede czytac czy coś sie nie wydarzyło:tak:

reklama
Do góry