reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

A u nas juz bylo tak ladnie, wyciagnelam polbuty, cieszac sie, ze sie gimnastya artystyczna przy zakladaniu kozakow skonczyla, a tu znowu snieg pada:dry:

reklama
Witam Dziewczyny
Na przyśpieszenie najlepszy ponoć seks, a raczej nasienie:) dlatego jak to mówi znajoma położna, jeśli dzidzia nisko to seks na pół gwizdka :-D
Ja nie mam tego problemu, apetyt na seks mam cały czas od początku ciąży, chyba większy niż mój mężuś (a on ma spory):tak: Pozdrawiam wszystkie nie mogące się już doczekać... i dzidzi i seksu :p

A u nas juz bylo tak ladnie, wyciagnelam polbuty, cieszac sie, ze sie gimnastya artystyczna przy zakladaniu kozakow skonczyla, a tu znowu snieg pada:dry:
Moje Kozory M. już spalił w piecu, bo zgniły w środku od przemakania i suszenia przy kaloryferze, więc ja poprostu jak zobaczyłam śnieg rano, to popadłam w stresy, może też dlatego tak się wywnętrzyłam dzisiaj.
Kochane jesteście dziewczynki, naprawdę, potraficie podnieść człowieka na duch, dziękuję wam baaardzo :tak: Mały się rusza leniwie, trochę się wypnie, no generalnie tam w brzuchu jest i 5 ruchów było w ciągu godziny (później usnęłam).
Zjadłam 3 kiwi, zostały jeszcze 2 i zaraz dzwonie do M. czy mogę mu nie zostawiać, bo jak na nie patrzę to mam ślinotok :-p

Siruna a ja wzielam sobie do serca rady jednej z forumowiczek i popakowalam sie w reklamowki. W jednej mam koszule i rzeczy dla siebie, w drugiej dla Bejbisa, a na wyjscie to juz M wytlumaczylam gdzie co jest. W razie wystapienia objawow dobijania sie Juniora na swiat, wrzucam wszystko do torby z Ikei i fru :-)

ja to po niedzieli sie juz ostatecznie spakuje:)
madziu singh jak tam po slubie:)??? gratuluje no i chyba wszystkie czekamy na zdjecia:)
co do seksu to ja obecnie ochoty nie mam bo boli mnie brzuszek tak jak na @ juz z 2 tygodnie tak co drugi trzeci dzien wiec zero zblizen no ale za jakies 2 tygodnie musze sie jakos przekonac do mojego M bo strasznie mnie drazni ostatnio i moze to jest tez przyczyna mojej niecheci do zblizen:)

ja to po niedzieli sie juz ostatecznie spakuje:)
madziu singh jak tam po slubie:)??? gratuluje no i chyba wszystkie czekamy na zdjecia:)
co do seksu to ja obecnie ochoty nie mam bo boli mnie brzuszek tak jak na @ juz z 2 tygodnie tak co drugi trzeci dzien wiec zero zblizen no ale za jakies 2 tygodnie musze sie jakos przekonac do mojego M bo strasznie mnie drazni ostatnio i moze to jest tez przyczyna mojej niecheci do zblizen:)
link do fotek zamiescilam na watku zamknietym ----> inne fotki

cześć

zabieram się do czytania Was

mam przerwę w prasowaniu, nastawiłam ziemniaki i trochę odpocznę przed kompem

miłego dnia

reklama
O ranyyyy, ja sobie cały czas dawałam czasu na przygotowania rzeczy do porodu i maluszka, ale jak czytam, że Wy już o pakowaniu to gesiej skórki dostaję. Nie pozostaje nic innego, jak tylko nastawic pralkę z dzieciowymi rzeczami.

Do góry