reklama
bredzelek
Mamusia 04.2009/12.2010
Witam Dziewczyny
Na przyśpieszenie najlepszy ponoć seks, a raczej nasienie dlatego jak to mówi znajoma położna, jeśli dzidzia nisko to seks na pół gwizdka
Ja nie mam tego problemu, apetyt na seks mam cały czas od początku ciąży, chyba większy niż mój mężuś (a on ma spory) Pozdrawiam wszystkie nie mogące się już doczekać... i dzidzi i seksu
Na przyśpieszenie najlepszy ponoć seks, a raczej nasienie dlatego jak to mówi znajoma położna, jeśli dzidzia nisko to seks na pół gwizdka
Ja nie mam tego problemu, apetyt na seks mam cały czas od początku ciąży, chyba większy niż mój mężuś (a on ma spory) Pozdrawiam wszystkie nie mogące się już doczekać... i dzidzi i seksu
Kamile85
Fanka BB :)
Moje Kozory M. już spalił w piecu, bo zgniły w środku od przemakania i suszenia przy kaloryferze, więc ja poprostu jak zobaczyłam śnieg rano, to popadłam w stresy, może też dlatego tak się wywnętrzyłam dzisiaj.A u nas juz bylo tak ladnie, wyciagnelam polbuty, cieszac sie, ze sie gimnastya artystyczna przy zakladaniu kozakow skonczyla, a tu znowu snieg pada
Kochane jesteście dziewczynki, naprawdę, potraficie podnieść człowieka na duch, dziękuję wam baaardzo Mały się rusza leniwie, trochę się wypnie, no generalnie tam w brzuchu jest i 5 ruchów było w ciągu godziny (później usnęłam).
Zjadłam 3 kiwi, zostały jeszcze 2 i zaraz dzwonie do M. czy mogę mu nie zostawiać, bo jak na nie patrzę to mam ślinotok
zuziunia
ale mam leeeeeeeeeenia............ide chiba lulać
Siruna a ja wzielam sobie do serca rady jednej z forumowiczek i popakowalam sie w reklamowki. W jednej mam koszule i rzeczy dla siebie, w drugiej dla Bejbisa, a na wyjscie to juz M wytlumaczylam gdzie co jest. W razie wystapienia objawow dobijania sie Juniora na swiat, wrzucam wszystko do torby z Ikei i fru :-)
sylwiakk303
ja to po niedzieli sie juz ostatecznie spakuje
madziu singh jak tam po slubie??? gratuluje no i chyba wszystkie czekamy na zdjecia
co do seksu to ja obecnie ochoty nie mam bo boli mnie brzuszek tak jak na @ juz z 2 tygodnie tak co drugi trzeci dzien wiec zero zblizen no ale za jakies 2 tygodnie musze sie jakos przekonac do mojego M bo strasznie mnie drazni ostatnio i moze to jest tez przyczyna mojej niecheci do zblizen
madziu singh jak tam po slubie??? gratuluje no i chyba wszystkie czekamy na zdjecia
co do seksu to ja obecnie ochoty nie mam bo boli mnie brzuszek tak jak na @ juz z 2 tygodnie tak co drugi trzeci dzien wiec zero zblizen no ale za jakies 2 tygodnie musze sie jakos przekonac do mojego M bo strasznie mnie drazni ostatnio i moze to jest tez przyczyna mojej niecheci do zblizen
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
link do fotek zamiescilam na watku zamknietym ----> inne fotkija to po niedzieli sie juz ostatecznie spakuje
reklama
O ranyyyy, ja sobie cały czas dawałam czasu na przygotowania rzeczy do porodu i maluszka, ale jak czytam, że Wy już o pakowaniu to gesiej skórki dostaję. Nie pozostaje nic innego, jak tylko nastawic pralkę z dzieciowymi rzeczami.
Podziel się: