reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

didi powodzenia na wizycie i samych dobrych wieści :tak:

skunkanka wyobrażam sobie kuchnię i ciebie przy okazji :-D:-D
taaa ty i twój perszing :-D:-D szkoda że tak daleko mieszkasz ja od Tychów to jeszcze z 16km w takiej dziuże:zawstydzona/y: więc spory kawał, twój perszing musiałby z prędkością światła sunąć :-D:-D U mnie też miała być mizeria ale w Tesco jakieś ogóry flapowate były :-p

klucha09 mój synuś po szpinakowej takiego pawera dostał :tak::-D Piękny pokoik masz przygotowany dla dzidziola :tak:

Taaaa ja też jestem dzielna tym bardziej, że mój próg wytrzymałości na ból wynosi 0 Chyba se wezmę do kieszeni ketonal :-D:-D:-D

Ja jeszcze kilka tyg temu na samą myśl leciałam do kibla ze strachu i aż beczeć mi się chciało. Pewnego dnia siedząc w wannie i myśląc nad tym porodem stwierdziłam, że nie ma co się tyle schizować i postanowiłam wyluzować- puki co udało mi się ale tak jak pisze bluebell jak przyjdzie czas to zacznę (przepraszam za wyrażenie) srać w gacie :-D:sorry2:

reklama
ja wam powiem że gdybym mogła wybierac - nie rżnełabym bohaterki
mój pierwszy poród był wywoływany- na porodówke poszłam bez skurczy, bez rozwarcia, miałam mało wód płodowych; to jaki ból musiałam przejsc to .........
ale niestety tez nie mogę sobie zażyczyc znieczulenia:no:

Witam wszystkie mamusie kwietniowe:-D. Świetnie że wszystkie wizyty przeszły w miarę bezboleśnie a dzisiejszym badanym życzę powodzenia:-). Dziękuję za wieści od Szczęśliwej... jestem tylko ciekawa czy będą ryzykowali sn czy ją potną?

Dzisiejszya noc od3czuwałam i liczyłm skurcze nad ranem mni przeszło i usnęłam,wstałam z taką energią że sama byłam w szoku:szok: już posprzątałam wszystkie pokoje jutro łazienka a dziś jeszcze o17 wybieram się do sklepów na niemowlaczkowe zakupy...

a tak w ogole to co sadzicie o epidrualu czy ktoras z was korzystala lub zamierza skorzystac z tego dobrodziejstwa??
zycze milego dzionka :)

Z tego co się orientuję to epidural to nic innego jak zzo( w krajach angielsko języcznych taką ma nazwę).

Zapodałam se lody czekoladowe i jestem w niebie :-p

Jem teraz karmelowe-pyszne,a czekoladowe były wczoraj!!! Nie wiem czy to przez to że jesteśmy z córką pożeraczki lodów bez względu na aurę czy z innego mniej smacznego powodu ale bardzo rzadko kiedy chorujemy w tym sezonie jesienno-zimowym miałyśmy tylko katar:tak::tak:

nio i ja juz do domku wkoncu dotarlam:tak: cale szcescie, bo umeczona jestem jak niewiem co:dry: oczywiscie spac mi sie chce i najchetniej bym do lozia wskoczyla, ale ide dzisiaj na zakupy z tesciowa, po kolderke, posciel i tego typu pierdolki dla mlodego;-)
jesli chodzi o wizyte u kardiologa to jestem nieusatysfakcjonowana:zawstydzona/y: popatrzyla w moje wyniki, zaswiadczenie od kardiologa to ktore dostalam przed pojsciem do szpitala i powiedziala, ze poki co to ona tez opinii wydac nie moze:zawstydzona/y: tzn ma swoje zdanie na ten temat i uwaza, ze moge naturalnie rodzic, ale ze wzgledu na opinie tamtego lekarza ona tego bez badan nie moze wydac.. nio i troche jest lipa, bo musze jeszcze zrobic echo, a tu juz gorzej z terminami.. coprawda udalo jej sie mnie wcisnac na przyszly wtorek, nio ale do wtorku ja sie bede denerwowac, ze wrazie "w" nie mam tego zaswiadczenia.. mowila, ze moge isc prywatnie na echo, a ona tylko podbije zaswiadczenie bez czekania w kolejce, ale tam tez terminow nie ma szans dostac z dnia na dzien:dry: wiec czekam cierpliwie do wtorku w nadziei, ze nic sie nie wydarzy;-)
nio a ja u siebie zauwazylam, ze mnie jakies dziwne jazdy lapia:szok: od wczoraj mam takie hustawki nastroju, ze szkoda gadac.. wczoraj poplakalam sie dlatego, ze mezus po powrocie z pracy chcial nastawic pranie, choc mu mowilam, ze to do rana moze poczekac:szok::dry: dzisiaj od rana to samo.. z byle powodu mi sie przykro robi i placzliwa jestem:zawstydzona/y:

reklama
didi powodzenia na wizycie i samych dobrych wieści :tak:

skunkanka wyobrażam sobie kuchnię i ciebie przy okazji :-D:-D
taaa ty i twój perszing :-D:-D szkoda że tak daleko mieszkasz ja od Tychów to jeszcze z 16km w takiej dziuże:zawstydzona/y: więc spory kawał, twój perszing musiałby z prędkością światła sunąć :-D:-D U mnie też miała być mizeria ale w Tesco jakieś ogóry flapowate były :-p
Taaaa ja też jestem dzielna tym bardziej, że mój próg wytrzymałości na ból wynosi 0 Chyba se wezmę do kieszeni ketonal :-D:-D:-D
Frezja no faktycznie, kawalek jest...ale nie znasz mozliwosci mojego pershinga:-):-):-) Zazdroszcze Ci ketonalu, mnie ortopeda na bol przepisywal ostatnio oklady z lodu.... nawet po rekonstrukcji nic przeciwbolowego nie mialam, tylko oklady...a ketonal masakryczny jest:-):-)

Malutka a moe podzwonisz jeszcze po innych punktach? Na pewno w Krakowie jest kilka roznych miejsc...a prywatnie zawsze jakos szybciej...i nie mysl o zadnym "w", chyba ze o Wyspaniu, Wypoczeciu, Wwielkim zarciu i innych milych rzeczach na W:-):-) Trzymam kciuki, zeby bylo ok;-)

Do góry