gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Ja dowiedziałam się w 28 tyg że synuś sobie do góry nogami leży i od tamtej pory na każdym usg jest w tej pozycji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klucha09 - aha, to źle zrozumiałąm poprzedni post.
Podobno pozycja główką do dołu powinna być wygodniejsza dla naszych maluszków na tym etapie (biorąc pod uwagę naszą budowę tam w środku) więc myślę, że może Twoje już zdania nie zmieni. A moje przekona się i obróci prawidłowo
Pozdrawiam!!!
Mnie szczerze mówiąc przerażają oba rodzaje porodu
Najchętniej pewnego pięknego kwietniowego dnia obudziłabym się i znalazła obok moje maleństwo. Tak "pstryk!" i już ;-)
nio i udalo mi sie zalatwic kardiologa na jutro w szoku jestem, bo myslalam, ze z tydzien bede czekac, ale ciesze sie, ze bede miala juz to za sobatak wiec jutro dowiem sie czy bedziemy rodzic sn czy przez cc.. troche sie boje tego co mi powiedza
niewiem dziewczyny czy to ja sie tak czuje niefajnie po tym szpitalu, czy to normalne, ale jestem nie do zycia ogolnie cokolwiek porobie zaraz czuje sie zmeczona.. ciezko mi juz robic najprostsze czynnosci dzisiaj pochodzilam troche i czuje sie taka zmeczona jakbym maraton obiegla conajmniej.. nawet jak mam cos "wiecej" do powiedzenia to zaraz mnie zadyszka lapie dzisiaj pierwszy raz od bardzo dawna zlapalo mnie spanie po poludniu mezus poszedl do pracy, a ja 3 godz spalam jak dziecko powiem wam szczerze, ze przerazona jestem, bo mialam zamiar wrocic do domu i cos porobic przed porodem, a niemam kompletnie na to sily.. czuje sie jak "slon z nadwaga", ktory by tylko jadl i odpoczywal.. oprocz tego, ze czuje sie ociezala to dziwne skurcze mnie lapia takze dzisiaj zalamana jestem