reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

witam babeczki
jaka piekna dzis pogoda sloneczko swieci i jest cieplutko. :-)
zaczlapalam sie do domu z wizyty i jestem bardzo zadowolona. a mianowicie wyniki dobre, serducho jak dzwon pani dr powiedziala ze to wrecz ksiazkowa ciaza. niunia ulozona glowka w dol.
nastepna wizyta za dwa tyg

reklama
witajcie
dopiero teraz zaglądam, znowu wstałam ok 11, nastawiłam pralkę dzidziusiową, ogarnęlam w kuchni i poskładalam z suszarek wczorajsze Wojtasowe pranie i zaczęłam się zastanwiać jak tu rozstawić deskę do prasowania żeby na siedząco prasować przed tv i szukałam przedłużacza, no i skończyło się na telefonie do mojego M. - przedłużacz w piwnicy i mam czekać aż wróci z pracy,

mnie też przerażają te złe wieści, potem jak w jakiś dzień mój mały jest mniej ruchliwy to się martwię i go zaczepiam

idę się trochę położyć - zjadłam obiad i jak zwykle się obżarłam

klucha - to już wiesz że będzie niunia???? gratuluję udanej wizyty
miłego dnia
powodzeniach na wizytach dzisiejszych

Spaczyna, ja mam skończony 34 tydz. (chociaż na własny użytek liczę, że to 35 ;-)). Tak czy inaczej, to jeszcze 8 miesiąc. a z suwaczkiem się kiedyś poddałam, bo mi wszystkie brzydkie wychodziły.:-D ale dla Ciebie podejmę jeszcze jedną próbę;-)

a tak przy okazji - nie masz namiarów na jakąś fajną kosmetyczkę w krakowie?

Spaczyna, ja mam skończony 34 tydz. (chociaż na własny użytek liczę, że to 35 ;-)). Tak czy inaczej, to jeszcze 8 miesiąc. a z suwaczkiem się kiedyś poddałam, bo mi wszystkie brzydkie wychodziły.:-D ale dla Ciebie podejmę jeszcze jedną próbę;-)

a tak przy okazji - nie masz namiarów na jakąś fajną kosmetyczkę w krakowie?

koleżanka pracuje w Dermissie na Zakopiańskiej 62, zależy co chcesz robić, bo tam mają cały gabinet, więc myślę że szeroki zakres usług, tylko ceny... jak chcesz nr, bo znalazłam wizytówkę 293 32 84

trzymam kciuki za suwaczek ;-):-D

Klucha, gratuluję równie udanej wizyty!
Ja od jakiegoś czasu wiedziałam, ze to będzie Jaś, ale wciąż miałam cicha nadzieję, że może sie jakoś zamieni w "Małgosię". no to dziś gin rozwiał moje złudzenia do końca :-D:-D nawet dostałam specjalne pamiątkowe zdjecie z jajeczkami ;-)

tylko jeszcze muszę doczytać co zrobić, żeby się wyświetlał zawsze, bo na razie wkleiłam go ręcznie do wiadomości. :-D
No i dzięki za namiar, zaraz spróbuję znaleźć cennik w necie.

reklama
jak moje robi sie cicho to od razu lapie za sprzet do sluchania serducha, bardzo sie ciesze ze dostalam go na urodziny bo naprawde sie przydaje jezeli mam stracha

Do góry