reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

ojejku ale płodne jesteście, nadrobienie tego graniczy z cudem:-D

Gabi wierze że jeszcze troche wytrzymasz z dwa tygodnie chociaż, czasem sie teraz nie przeforsuj.

Aha to dobrze ze pani nic nie widziała i w piątek też bedzie ok.

Malutka trzymam kciuki za jutro i wracaj jaknajszybciej do nas.

Hmm jeżeli chodzi o torbe do szpitala to jestem daleko z tyłu, nie mam nic i nawet nie wiem co ma w niej ma być:sorry2: mam jeszcze czas sie pakować (chyba)

reklama
malutka_z_krk23 życzę Wam szybkiego powrotu do domku ze szpitala oczywiście w dwupaku :-)
Co do torby to się jeszcze za nią nie wzięłam, bo nie mam jeszcze wszystkich rzeczy kupionych do szpitala:baffled: Może w następnym tygodniu wezmę się za pakowanie i kupienie brakujących rzeczy.
Życzę spokojnej nocki kwietnióweczki;-)

oj dziewczynki dziekuje:tak: ja mam tam zamiar za 4 dni wrocic, a co oni powiedza to sie okaze;-)
jesli chodzi o torbe do szpitala to wsumie spakowalam 2.. jedna na jutro,a druga razie w z rzeczami na porod i po porodzie.. nio, ale jak juz mowilam planuje jeszcze wrocic przynajmniej na pare dni:tak: jakby nie bylo dzisiaj zaczelam 36 tydz, wiec wsumie wszystko mozliwe, ale ja tam wole jeszcze z 2 tyg poczekac:tak:

No to Malutka powodzonka, trzymaj się tam dzielnie, my tu o Tobie myślimy i wracaj za 4 dni :tak: Wyśljj jakiegoś smska co tam u Ciebie, będziemy czekać na wieści:tak:

Malutka ja pewnie znowu jutro wstane przed poludniem - wiec juz teraz pisze POWODZENIA i wracaj szybciutko, bo smutno tu bez Ciebie bedzie;-) powiedz im tam w szpitalu, ze maja robic wszystko, zebys wrocila do domku cala, zdrowa, spokojna i w dwupaczku, bo tu na Ciebie stesknione forumowiczki czekaja;-)

Ja juz tez Wam zycze slodkich, ogladamy film, a pozniej pewnie w bety;-)

reklama
czesc laseczki,
malutka wracaj do nas szybko,bo my jak te Twoje psice bedziemy z uteskieniem czekac:-):-):-)
Gabi ja sie nie znam ale 8mm to chyba jescze cos zostalo,nie?nie napisalas czy z niunia wszystko ok
ja zaraz zmykam do lozeczka i chcialam pozdrwoic wszystkie,ktore kloca sie ze swoimi facetami--tez jestem w Waszym gronie niestety:zawstydzona/y:

Do góry