reklama
ciężaróweczka
Fanka BB :)
Ja się w sumie nigdy nie zastanawiałam nad tym żeby brać dodatkowo. Te, które polecił mi lekarz były bardzo drogie i w końcu kupiłam *spam* dla kobiet w ciąży i matek karmiących. Myślę, że mogę powiedzieć, ze byłam zadowolona, nie spałam non stop, miałam dość energii, ale chyba największy wpływ miało to, ze jest w syropie a ja mam kłopoty z połykaniem tabletek.
pingwinek75
ciężaróweczka - ale *spam* to nie zestaw witamin tylko syrop na przeziębienie...
ciężaróweczka
Syrop na przeziębienie też, tabletki na gardło i syrop dla kobiet w ciąży i matek karmiących. To znaczy za moich czasów był syrop bo eraz jest w tabletkach.
diabliczka00
Witam :-). U mnie jak na razie mam przyjmować kwas foliowy, ale pewnie nie długo to się zmieni ... Tego wszystkiego jest aż tyle że nawet nie wiadomo co wybrać
Joasia_1986
Mój pan doktor jest przeciwny sztucznej suplementacji i ja z resztą też, dlatego od początku ciąży zażywam kwas foliowy, a pozostałe witaminki w owocach i warzywach. W obawie przed choróbskami (bo zawsze jestem cały okres zimowy zaziębiona i we wrześniu już mnie coś łapało) popijam od ponad miesiąca tran Mollers Baby (jedną łyżeczkę dziennie) - koleżanka mi poleciła, bo przez całą ciąże nie zachorowała. Oczywiście skonsultowałam z lekarzem prowadzącym. Posiada kwasy omega 3, witaminę D i ma obniżoną zawartość witaminy A. Po ostatniej wizycie lekarz zalecił mi brać magnez przez wzgląd na straszne kurcze nóg w nocy i póki co to tyle
diabliczka00
Joasia_1986 jak najbardziej najlepsze witaminy to świeże owoce i warzywa, lecz najlepszy okres na nie to lato , a tutaj coraz bliżej nam do zimy
A odnośnie tego tranu to Mnie bardzo zaciekawił muszę poczytać wiecej pzdr
A odnośnie tego tranu to Mnie bardzo zaciekawił muszę poczytać wiecej pzdr
michaela98
Zaciekawiona BB
A Falvit mama miałyście?? Ja byłam zadowolona. Nie wiem czemu wszyscy ginekolodzy polecają te witaminy co są drogie, a te są dobre i tanie.
reklama