reklama
Ritmusia
Zaangażowana w BB
Ritmusia jakby Ewa87 była pewna decyzji swojego lekarza nie pisałaby tutaj swojego zapytania względem witamin. A bycie na forum chyba ma taki cel...
Kazdy pisze co innego.....moim zdaniem dziewczyna mętliku moze dostac..... :-)
p.s. Przepraszam za to co napisze, ale skoro nie jest pewna decyzji lekarza to jak moze byc pewna tego, ze na forum dostanie trafne rady? Dziewczyny na pewno kazda z was ma troche racji, ale jednak lekarz to specjalista-po cos szkoly konczyl....
Ritmusia
Zaangażowana w BB
no dobra - jestem prawdziwym lekarzem i zalecam brac witaminy kto mnie poslucha?
:-) ja moge napisac , ze jestem dziewicą w 34 tc. Kto mi uwierzy? :-)
Groch
Zaciekawiona BB
Na zajeciach z gin, taki stary lekarz opowiadal nam jak to byl mlody, niedoswiadczony i usg jeszcze na swiecie nie bylo. przyszla do niego matka z corka, 14letnia (!) ze cos sie niedobrego z mala dzieje. chcial ja zbadac - dziewczynka byla dziewica - wiec badal per rectum. Macica wydala mu sie dziwna - powiekszona. Poprosil starszego kolege, ten wlozyl palec i po chwili mowi: "co ty? 12 tyg ciazy rozpoznac nie mozesz?"
wiec jak widzisz cuda sie zdarzaja
moze ja nie klamie? pozdrawiam Cie serdecznie.
wiec jak widzisz cuda sie zdarzaja
moze ja nie klamie? pozdrawiam Cie serdecznie.
Kazdy pisze co innego.....moim zdaniem dziewczyna mętliku moze dostac..... :-)
p.s. Przepraszam za to co napisze, ale skoro nie jest pewna decyzji lekarza to jak moze byc pewna tego, ze na forum dostanie trafne rady? Dziewczyny na pewno kazda z was ma troche racji, ale jednak lekarz to specjalista-po cos szkoly konczyl....
I dlatego większość stwierdziła żeby słuchała jednak rad lekarza
Ritmusia
Zaangażowana w BB
:-) zgadza sie. Ja od poczatku braam tylko folik. Badania co miesiac wychodza idealnie. Jestem w 34tc i mala wazy 2660.
Wazne jest tez jaki styl zycia prowadzi sie przed ciazą.....ja zawsze zdrowo sie odzywialam. Nigdy nie mialam problemu z niedoborem witamin.
Kazdą pacjentke trzeba traktowac indywidualnie. :-)
Wazne jest tez jaki styl zycia prowadzi sie przed ciazą.....ja zawsze zdrowo sie odzywialam. Nigdy nie mialam problemu z niedoborem witamin.
Kazdą pacjentke trzeba traktowac indywidualnie. :-)
reklama