reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
Mój lekarz kazał mi brać ELEVIT bo powiedział, że sam kwas foliowy to mogłam brać przed ciążą, a teraz to trzeba dziecku zapewnić wszystkie witaminy;-) jeszcze go zacytuję bo będę to pamiętać do końca życia "schabowym pani wszystkiego dziecku nie dostarczy":-) pozdrawiam;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja też biorę ELEVIT. Takie witaminki polecił mi lekarz, a ja sie grzecznie zastosowałam ;-)
marylion74
Zadomowiona(y)
Mada80
Fanka BB :)
Najlepszy wedłog mojego gin jest Vitrum Prevital Forte.Niestety jest tez drogi i nie wszedzie dostepny w aptekach..Naprawde polecam
BlueBay
Zaangażowana w BB
Malena,
moja koleżanka urodziła dwójkę dzieci, w obu ciążach brała te same witaminy, codziennie. Jedno urodziło się z wagą 4120, drugie 3350. Zapytaj swojego gina co on na to....
Dziewczyny, a czy ten Elevit zawiera jod i metafolinę?
moja koleżanka urodziła dwójkę dzieci, w obu ciążach brała te same witaminy, codziennie. Jedno urodziło się z wagą 4120, drugie 3350. Zapytaj swojego gina co on na to....
Dziewczyny, a czy ten Elevit zawiera jod i metafolinę?
KANKIYA
Fanka BB :)
Cześc dziewczyny jestem w 7 tyg ciazy i na razie chodze do dwoch lekarzy (nie moge sie zdecydowac na jednego) i jeden z nich kaze mi juz brac witaminy a drugi nie, wiec jak widac kazdy ma swoje techniki prowadzenia ciazy a ja jestem pomiedzy nimi i glupieje, musze, sie szybko zdecydowac, ktory ma mnie poprowadzic do konca, buziaki
AsiaiPiotr
Początkująca w BB
Najlepiej to zrobic sobie badania krwi i wtedy niech lekarz oceni czy brac czy nie.
W wielu przypadkach trzeba brac czy to z niedoboru czy to na zapas... ale czasem mozna nie brac... zwlaszcza, ze wiele dziewczyn po rozpoczeciu lykania kompleksow witamin dostaja ciazowych dolegliwosci typu nudnosci czy wymioty, ktorych wczesniej nie mialy.
W wielu przypadkach trzeba brac czy to z niedoboru czy to na zapas... ale czasem mozna nie brac... zwlaszcza, ze wiele dziewczyn po rozpoczeciu lykania kompleksow witamin dostaja ciazowych dolegliwosci typu nudnosci czy wymioty, ktorych wczesniej nie mialy.
reklama