reklama
dzięki wielkie tak, ja jeszcze w domku i cały czas wyczekuję, a mała wciąż nie kwapi się wyjść na drugą stronę brzusia... ehh, to czekanie mnie rozbraja!!
a Tobie życzę cudownej ciąży i ułożenia wszystkich spraw tak żeby było jak najlepiej dla Ciebie, Twojego chłopaka i Waszej dzidzi
a Tobie życzę cudownej ciąży i ułożenia wszystkich spraw tak żeby było jak najlepiej dla Ciebie, Twojego chłopaka i Waszej dzidzi
BlueBay
Zaangażowana w BB
Witam Panie, poradźcie, jakie witaminki w ciąży bierzecie? W poprzedniej brałam Feminatal i dobrze się sprawdził, a teraz nie wiem czy znów po niego sięgnąć, czy moze coś innego? Mojemu ginowi to wsio rawno, kazał kupić jakiś zestaw z jodem.
Co Wy bierzecie?
Co Wy bierzecie?
rapunzel
czyli roszpunka
Ja zażywam feminatal N. Lekarz polecał mi także Prenatal i maternę centrum, ale nie ukrywam, że z tych 3 feminatal wychodzi mi najkorzystniej finansowo, poza tym mam dobre wyniki, morfologia powyżej 12, więc bardzo dobra.
Co do materny, to przyjmowałam ją w pierwszej ciąży i moje dziecko ważyło prawie 4 kg, więc tym razem wolę uniknąć urodzenia takiego słoniątka ))
Co do materny, to przyjmowałam ją w pierwszej ciąży i moje dziecko ważyło prawie 4 kg, więc tym razem wolę uniknąć urodzenia takiego słoniątka ))
To chyba nie zależy od rodzaju witamin bo ja w ciąży brałam właśnie Feninantal i moja córunia urodziła się z wagą 4000 g.;-)Co do materny, to przyjmowałam ją w pierwszej ciąży i moje dziecko ważyło prawie 4 kg, więc tym razem wolę uniknąć urodzenia takiego słoniątka ))
rapunzel
czyli roszpunka
No to mnie pocieszyłaśTo chyba nie zależy od rodzaju witamin bo ja w ciąży brałam właśnie Feninantal i moja córunia urodziła się z wagą 4000 g.;-)
reklama