reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kupki-temat rzeka

Jesteśmy po wizycie Pani doktor. Na wstępnie pomasowała małemu brzuszek (teraz już wiem jak można masować) i to naprawdę go uspokoiło... Poza tym przepisała Debridat i Wodę koperkową (Grippe Water) Właśnie dopiero co podałem małemu bo się obudził po 2 godzinnym śnie i zobaczymy.

reklama
Póki co, to nie jest to samo dziecko co w ciągu ostatnich 4 dni... Ale nie chwalę dnia przed zachodem słońca. O północy przed karmieniem dostanie 1,5ml wody koperkowej i zobaczymy co będzie się działo rano. Dam znać :)

Witam,
Jak radzicie sobie z zaparciami u waszych dzieci? Gabrysia zaczęła dostawać marchewke od niedawna i od 3 dni nie zrobiła kupki, dzisiaj taki mały plastelinowy balasek, więc się przestraszyłam. Co robić i jak jej pomóc? :confused:

Moze sprobuj jabluszko podac. Rozrzedza kupke . A na marchewke moze jeszcze troszke za wczesnie skoro tak reaguje.
Pozdrawiam.

Witam,

Jak radzicie sobie z zaparciami u waszych dzieci? Gabrysia zaczęła dostawać marchewke od niedawna i od 3 dni nie zrobiła kupki, dzisiaj taki mały plastelinowy balasek, więc się przestraszyłam. Co robić i jak jej pomóc? :confused:
wiecej duzo wiecej plynow najlepiej samej wody mineralnej :-) i odstawic na chwile marchewke i sprobowac za jakis czas chciaz pewnie bedzie to samo zanim sie uklad trawienny przystosuje

Odstaw na razie marchewkę bo ona często powoduje zaparcia. Podawaj jabłuszko i spróbuj śliwki suszone; są w słoiczkach Gerbera. A ile miesięcy ma Twoja Dzidzia ??
Pozdrawiam

hej dziewczyny ja mam pytanie do jakiego wieku dziecka mozna uzywac BEBILON AR?bo ja daje go mojemu Kubusiowi a niewiem jak dlugo moge go podawac?Imoge podawac rowniez inne mleko czy BEBILON AR wystarczy?

reklama
Do góry