a i jeszcze mialam zapytac jak czesto podawac wode lub herbatke?
mam nadzieje, ze pomoze bo jak do tej pory nie te herbatki nie daja
mam nadzieje, ze pomoze bo jak do tej pory nie te herbatki nie daja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny
Karmie piersia i moje dziecko nie robi kupki juz ponad tydzien
Pediatra mowi , ze to normalne, ale ja nie moge zrozumiec jak takie malnstwo, przez ponad tydzien nie moze kupki zrobic, dodam , ze je normalnie, do tego podaje herbatke koperkowa , przegotowana wode , od czasu do czasu masuje brzuszek i probowalam takze pomoc termometrem.
:-(
MAM PROSBE; CZY ZNACIE INNE SPOSOBY NA BRAK KUPKI
pomocy!
dziekuje za odpowiedz...
mala placze wieczorami prezy sie i probuje , ale niestety poczekam jeszcze 2 dni ...
a podaje sie moze herbatke rumiankowa, doda ze moje dzeicko nie ma jeszcze 2 m-cy
nic się nie martw.!Probuje byc troche spokojniejsza, ale cos nie bardzo mi to wychodzi....
tak mysle, bo karmie piersia ale czasem musze podac mieszanke Milupa bo nie mam az tak duzo czasami pokarmu. wlasnie tego ostatniego dnia podalam corci i do dzis kupki brak, a wypila ok30ml.... czy ma to jakis zwiazek z brakiem kupki???
pozdrawiam