reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kupię, sprzedam, zamienię

Zo, a prezenty też udało nam się trafione otrzymać, gorzej z tymi ciuszkami po kimś. Nie, że jakieś szmaty ale zwykłe, czasem dość mocno sprane i całe sterty a po co mi 15 spranych koszulek z krótkim jak mam ponad 20 ślicznych, bo sama na początku lata kupiłam, mama i babcia też , sporo na roczek dostał... A cięzko mi powiedzieć komuś, że nie chcę , bo mi się nie podobają... nie chcę wyjść na taką co grymasi i wydziwia... Na szczęście mało kto mi oferuje, bo mam mało dzieciatych znajomych. i powoli uczę się mówi nie- zwalam na brak miejsca:-)

reklama
ja teściowej cały czas mówię, że nie mam miejsca, ale to jak grochem w ścianę bym rzucała...piękne różowe buciki(pamiętacie zdjęcia?) oddałam jej(upomniała się sama na szczęście)- powiedziała, że da komuś innemu, po czym jak wyjechaliśmy skrytykowała mnie przy wszystkich, że takie piękne a ich nie chcę...ciuszki od niej też nie w moim guście - z całej paki jeden dresik Mai zakładałam, a reszta w worku leży, szersze niż dłuższe i sprane...ona ma u siebie jakiś szmateks ale słaby, chyba, że po prostu nie potrafi fajnych ciuszków znaleźć...bo z gustem u niej zupełnie słabo:sorry2: to samo z zabawkami używanymi w stanie mniej niż dobrym...i wszystko we wściekłym różu...
Ciuszków trochę dostałam, ale mało korzystałam, mam ten luksus, że od mamy ze sklepu po kosztach dostaję piękne i jakościowo super ciuszki

dziewczyny moze macie kogoś wsród znajomych lub rodziny kto byłby zainteresowany kupnem bujaczka camry baby z melodyjkami, pałakiem z przywieszkami i 5 predkosciami bujania. Uzywany ale mało, w sanie bardzo dobrym. Cena do uzgodnienia
Kilka fotek:
DSC_1067.jpg2496604606_1.jpgcr10041.jpgcr10042.jpgcr10043.jpgcr10044.jpg

Larvuniu - koszula niebieska z pierwszego zdjęcia na jaki rozmiar i czy szeroka i czy typowo chłopięca - w sensie zapięcia - ja nawet nie wiem na którą stronę która płeć.

forever mała jest 0-3 mies. na metce i napisane jest 100% cotton , cokolwiek to znaczy :baffled: ale ja ją bardzo lubiałam na synku :-) bo "oddycha". A zapięcia eeeee..... a kiedy jest na lewo a kiedy na prawo?? :-D

reklama
Dziewczyny może któraś z Was albo z Waszych znajomych byłaby zainteresowana kupnem sukni wieczorowej, bo ja niestety szybko nie będę miała okazji jej założyć, a szkoda mi jej oddawać komuś za free bo 300€ za nią zapłaciłam. Popytajcie byłabym wdzięczna:tak:

Załączniki

• SAM_6890.jpg
    SAM_6890.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 73
  • SAM_6893.jpg
    SAM_6893.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 85
Do góry