reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kulinarne zachcianki Marcówek :)

no i asinka masz rację, muszę zwracać uwagę na tą sól, tym bardziej , że w produktach, które jemy (owoce warzywa mięso i nabiał) już sól jest. Organizm raczej soli by nie wołał :confused2: A puchnąc nie mam ochoty :no: kiedys brałam leki hormonalne (danazol) i reakcja uboczną było magazynowanie wody. Wyglądałam jak napompowany balon, przytyłam w 6 miesięcy 15 kg , nogi miałam jak banie i czułam się tragicznie.

reklama
Nomi może czasem do mięs czy sałatek spróbuj dodawać ziół prowansalskich. przy nich nie ma potrzeby dodawania soli do potraw, bo same w sobie dają słony smak chociaż soli w nich nie ma;-) no i na trawienie dobe

Nomi może czasem do mięs czy sałatek spróbuj dodawać ziół prowansalskich. przy nich nie ma potrzeby dodawania soli do potraw, bo same w sobie dają słony smak chociaż soli w nich nie ma;-) no i na trawienie dobe

Nigdy tych ziół nie stosowałam hmmmm dobry pomysł. Dziś kupie , będę miała pod ręką w razie "w" . Dzięki za podpowiedź

Byłam dziś na zakupach w Auchan i zobaczyłam na półce kapustę kiszoną i dosłownie dostałam ślinotoku. W te pędy pognałam do domu i pierwsze co zrobiłam po wejściu to dorwałam się do tej kapusty. Jejku jaka pyszna :-)

reklama
mnie ogólnie ciągnie do zup i nie tylko w ciąży:-D

z zachcianek ciążowych najbardziej miałam fazę na bułeczki z białym serem i dżemem, ale już mi przeszło :p
a dziś pierwszy raz w ciąży poczułam chęć na chipsy hehe i mam "prosto z pieca" i wcinam:sorry::-p

Do góry