reklama
_Ewelinka_
Fanka BB :)
ale to wszystko dziwne.....nie wiem czy Wy tez tak macie, ale w poszczegolnych etapach ciazy widze jak mi sie smaki zmieniaja.....tzn. zachciewajki. Pierwsze 3 miesiace na sniadanie jadlam tylko kanapki z pasztetem i pomidorem z cebulka, teraz non stop kanapki z dzemem i smietana i do tego kakao albo ser zolty z ketchupem no i jajko z majonezem.....nadal nie moge jesc miesa i slodyczy :-) ciekawe z czym bede jesc kanapki za kilka tygodni..... moze ze szprotkami albo czyms innym.
onesmile
Świat według Pafffcia
A ja jestem po prostu odkurzaczem. Zre wszystko. W ilosciach nieprzyzwoitych; np, rano 4 duze kanapki z szynka, pomidorem i ogorkiem, na obiad talerzor zupy pomidorowej z makaronem, podwieczorek- 3 nalesniki z nutella, kolacja- 2 kanapki z krewetkami, serem zoltym i majonezem
Czy ktoras jeszcze je tak dziwnie? I tak duzo????
anka26_x_07
Mama Laury :)
hmmm na sniadanie bulka z szynka, rogalik i do tego czekolada na goraco
Na obiad pyzy zagryzylam winogronem
Kolacja kaszka manna malinowa 250ml
w przelocie ciasteczko, sezamek, 1szt Rafaello, suszone morele
Na obiad pyzy zagryzylam winogronem
Kolacja kaszka manna malinowa 250ml
w przelocie ciasteczko, sezamek, 1szt Rafaello, suszone morele
onesmile
Świat według Pafffcia
hmmm na sniadanie bulka z szynka, rogalik i do tego czekolada na goraco
na obiad pyzy zagryzylam winogronem
kolacja kaszka manna malinowa 250ml
w przelocie ciasteczko, sezamek, 1szt rafaello, suszone morele
uffff ;-)
mikowata
:)
To ja jem niedużo, normalnie. Rano jakis jogurt pitny 500 ml (wstaje o 6:00). Kolo 9:00 jakas nieduża kanapka z serem i pomidorem. Pozniej zatram jakas mandarynke, ewentualnie baton, szklanka mleka. Kolo 15/16 serek danone, mała kanapka lub owoc jakis. Po 18/19 zupa badz nieduży obiad. I tyle.
A ja jestem po prostu odkurzaczem. Zre wszystko. W ilosciach nieprzyzwoitych; np, rano 4 duze kanapki z szynka, pomidorem i ogorkiem, na obiad talerzor zupy pomidorowej z makaronem, podwieczorek- 3 nalesniki z nutella, kolacja- 2 kanapki z krewetkami, serem zoltym i majonezem
Ja jestem żarłokiem zwłaszcza rano!! Dzisiaj np - na śniadanie 3 kanapki z jajkiem i pomidorem, ok. 12 kawałek ciasta + kawka, potem na obiad pierogi z kapustą i grzybami, na kolację 2 kanapki z wędliną, w międzyczasie ok.4 mandarynek, trochę kapusty kiszonej niemal prosto z beczki i to chyba wszystko A to i tak nie był szczyt moich możliwości, bo byłam dosc zalatana.
reklama
madziaa21
Fanka BB :)
ja to jem też wydaje mi sie normalnie, 3 posiłki i jakieś zakąski pomiędzy np jakieś owoce czy ciastko. Na razie tyle mi starcza bo specjalnie sie nie ograniczam Dziś np chciałam zjeść coś "innego" na kolacje ale nie znalazłam fajnego przepisu ale za to znalazłam fajny na zakąske -krążki cebulowe , jak by któraś chciała oto link do przepisu Tradycyjne amerykańskie krążki cebulowe przepis - Wszystkie przepisy Polska zaraz ide robić, jeszcze ich nie robiłam ale jako że nigdzie nie moge dostać gotowych to chyba musze sie wysilić i zrobić
Podziel się: