reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kulinarne zachcianki Marcówek :)

reklama
my wczoraj sie stołowalismy na miescie - pyszny obiadek, polędwiczka (dla mnie niestety wysmażona, żeby młodemu nie zaszkodzic), szpinak, a na deser pyszne ciasto czekoladowe z musem malinowym... :cool2:

betina zamawiam to ciasto! :-D ja ostatnio zjadlam prawie pol blachy jak tesciu przyszedl. normalnie szok z tymi slodyczami!

Lubie czytac ten watek:) a mnie wlasnie na slodkie malo ciagnie. Ostatnio krole kanapka: salata plus pasztet ale tylko jeden mam ulubiony sokolow:)

Co do cynamonu to czytałam, że nie powinno się go za dużo stosować w ciąży, działa usypiająco, uspokajająco.
A moje menu ostatnio bardzo "zróżnicowane" dziś po śniadaniu np. na przemian jadłam - jabłko, rodzynki, orzechy laskowe w czekoladzie i tak do obiadu i po obiedzie powtórka z rozrywki ;-)

reklama
Ja nigdy w zyciu nie lubilam makowca, a ostatnio moge go jesc tonami! Bardzo mocno sie ograniczam bo nie chce wygladac jak kuleczka.
No i na tapecie cały czas jest nabial. W mojej lodowce znajdują sie same sery, serki, jogurty, mleka, mleczne desery itp. Moim numerem jeden jest Mullermil kokosowy.
Oczywiscie mandarynki i winogrona! Ale najlepsze są takie zimne. Prosto z bazaru. Ogrzane tez są spoko, ale to juz nie to samo :D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry