reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kulinarne zachcianki Marcówek :)

Dzieki za odzew, dziewczyny.
Postaniwilam w miare mozliwosci sie ograniczac, tzn. ograniczac ilosci, ale tez zrezygnowac z niektorych produktow, np. kawe pic tylko, jak juz nie widze na oczy, bo ostatnio pilam jej duzo i niestety powodowala nadkwasote. Slodyczy duzo nie jadam, ale postanowilam jesc wiecej owocow, zamiast np. czekolady. No tylko nie wiem, czy mi sie uda, bo jak mnie najdzie, to nie umiem sie powstrzymac.
Dzis i wczoraj juz sie pilnowalam i czuje sie lepiej. Zgaga odpuszcza.
A na jutro mam mega pomysl na obiad-zapiekanke warzywna z podsuszana kielbasa :tak:

reklama
Co do napojów mlecznych - kilka dni temu grzałam sobie mleko z miodem o godz. 1 w nocy i po raz pierwszy od kilku lat wypiłam cały duży kubek mleka...:szok: (nie znoszę ciepłego).
Ale na zgagę pomogło piorunem. I było pyszne :szok:

Kaso kefirek to i u mnie:tak::tak:
Wczoraj na sniadanie jadlam jajko a dzis powtorka:szok::szok: Nie przepadam za jajkami i jem moze raz w miesiacu a tu dwa dni z rzedu:-D:-D no ale ciaza ma swoje wymagania wiec wcinam az uszy mi sie trzesa:rofl2:

reklama
A mnie dzis naszlo na jablecznik na kruchym ciescie. Upieklam i wraz z mezem spalaszowalismy z custardem (to taki tutejszy budyn do polewania ciast) po wielkim kawalku :-)

Deizzi - jak przeczytalam o tych pierogach z mocno kwasna kapusta, to az mnie skrecilo i chyba sobie jutro kupie:tak:

Do góry