reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Deizzi ty miałaś smak na pierogi z kapusta a ja kapuste dzis jadłąm do rybki
Czas bac się o wagę- zaczynam szukać słodkiegoale słone orzeszki też mi smakuja
Czas bac się o wagę- zaczynam szukać słodkiegoale słone orzeszki też mi smakuja
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
U nas dziś tortilla z kurczakiem
A ja aż się boję stanąć na wagę..praktycznie nie ma dnia, żebym nie wciągnęła pączka, albo prawie całej tabliczki czekolady..ale mam taką chcicę na słodkie, że szok!
A ja aż się boję stanąć na wagę..praktycznie nie ma dnia, żebym nie wciągnęła pączka, albo prawie całej tabliczki czekolady..ale mam taką chcicę na słodkie, że szok!
natalia88
31.08.2009 [*] Aniołek
a ja dzisiaj robiłam 3 rodzaje puree: z groszku, marchewki i ziemniaków... Do tego pieczeń z sosem i kalafior... Sz. zjadł wszystko, a ja prawie nic, bo mi zaraz było źle... Mały daje popalić, kopie po wszystkim co mam w brzuchu, więc może przez to nie mogę za dużo jeść... W każdym razie jedzenie było dobre
betina79
Fanka BB :)
a ja sie zainspirowałam ostatnim odcinkiem "Ugotowanych", jutro będzie kurczak w cieście francuskim ze szpinakiem (przepis taki jak tutaj: Przepisy Kacpra Nowaka 3. edycja, Częstochowa)
wszystkie skladniki lubie, wiec mam nadzieje bedzie pyszne
wszystkie skladniki lubie, wiec mam nadzieje bedzie pyszne
03.2013
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny
jak u Was jest ze zdrowym albo po prostu odżywianiem w ciąży ?
Czy jecie więcej warzyw, owoców ?
Ja staram się coś lepszego w siebie wciskać ale nie zawsze wychodzi i zaaawsze jak zjem jakieś frytki, chipsy czy nawet parówki to mam straszne wyrzuty sumienia
Piję dużo 100% soków i tym trochę nadrabiam ...
ale może macie jakieś pomysły czy nawet gotowe przepisy na coś dobrego a zdrowego i pożywnego ?
Ja od siebie mogę polecić fajny przepis na zupkę z zielonego groszku
(link: Raz Dwa Trzy Kuchnia: Kremowa zupa z zielonego groszku ) zamiast z kostki to robię ją na wywarze z kury.
Może jeśli macie jakieś propozycje to coś wrzucicie i zrobimy dla siebie i dzieciaczków coś dobrego ?
jak u Was jest ze zdrowym albo po prostu odżywianiem w ciąży ?
Czy jecie więcej warzyw, owoców ?
Ja staram się coś lepszego w siebie wciskać ale nie zawsze wychodzi i zaaawsze jak zjem jakieś frytki, chipsy czy nawet parówki to mam straszne wyrzuty sumienia
Piję dużo 100% soków i tym trochę nadrabiam ...
ale może macie jakieś pomysły czy nawet gotowe przepisy na coś dobrego a zdrowego i pożywnego ?
Ja od siebie mogę polecić fajny przepis na zupkę z zielonego groszku
(link: Raz Dwa Trzy Kuchnia: Kremowa zupa z zielonego groszku ) zamiast z kostki to robię ją na wywarze z kury.
Może jeśli macie jakieś propozycje to coś wrzucicie i zrobimy dla siebie i dzieciaczków coś dobrego ?
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Warzywa i owoce jem codziennie, ale nie wiecej niz wczesniej.
Biore witaminy wiec czasami niezdrowe rzeczy też pożeram
Ogólnie lubię sałatki więc jak mam sałate, ogórka, pomidora i cebulkę nie myślę zbyt dużo tylko kroje i pożeram z sosem do sałatek.
Na śniadanie i kolacje dorzucam do kanapki ogórka zielonego i pomidora. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi
Dziś robiłam bitki, kluseczki i do tego buraczki. Pychotka
Biore witaminy wiec czasami niezdrowe rzeczy też pożeram
Ogólnie lubię sałatki więc jak mam sałate, ogórka, pomidora i cebulkę nie myślę zbyt dużo tylko kroje i pożeram z sosem do sałatek.
Na śniadanie i kolacje dorzucam do kanapki ogórka zielonego i pomidora. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi
Dziś robiłam bitki, kluseczki i do tego buraczki. Pychotka
Podziel się: