reklama
monikasia
Fanka BB :)
Kurcze, na krokiety ale z kapusta - bo takie uwielbiam - mam ochote od jakiegos czasu:-)Tylko tyyyle z nimi roboty...:-)
aninaka
Mój J. uwielbia krokiety z nadzieniem jak do ruskich pierogów (kiedyś zrobiłam nadzienie i nie chciało mi się tych pierogów lepić, to nasmazyłam naleśników, zawinęłam i cześć. Tyle, że sobie później odsmażał).
A dzisiaj zrobiłam smalec:-) Taki z cebulką i majerankiem. Pycha. Ale w chacie śmierdzi
A dzisiaj zrobiłam smalec:-) Taki z cebulką i majerankiem. Pycha. Ale w chacie śmierdzi
A ja nie umiem zrobić krokietów :-(
Zawsze mi się przy smażeniu rozwalają :-(
Za to wczoraj jak się zabrałam, za pieogi z mięskiem, to mi wyszło ponad 60 ;-)
Zjedliśmy na obiadek ze skwarkami, a resztę zamroziłam. Będzie na czarną godzinę :-)
Zawsze mi się przy smażeniu rozwalają :-(
Za to wczoraj jak się zabrałam, za pieogi z mięskiem, to mi wyszło ponad 60 ;-)
Zjedliśmy na obiadek ze skwarkami, a resztę zamroziłam. Będzie na czarną godzinę :-)
monikasia
Aninaka ty mi tu normalnie z nieba spadlasA ja tak uwielbiam ruskie tylko moj M nieWiec jak bede robic krokiety, to zrobie farsz do ruskich i beda "ruskie krokiety"
No dzieki Ci kobieto dobra :*
Kalemeon moze za duzo farszu nakladaszMoj M tak lubi pierogi z miesem, ze on przygotowuje wszystkoa ja tylko lepie:-)
No dzieki Ci kobieto dobra :*
Kalemeon moze za duzo farszu nakladaszMoj M tak lubi pierogi z miesem, ze on przygotowuje wszystkoa ja tylko lepie:-)
Moj M tak lubi pierogi z miesem, ze on przygotowuje wszystkoa ja tylko lepie:-)
Mój tylko farsz przygotowuje - bo nikt nie doprawi tak jak On ;-)
Reszta niestety zostaje dla mnie :-(
monikasia
Nooo, to moj doslownie wszystkoDostal przepis od wiekowej cioci i kupuje jakies tam miesa, gotuje, mieli doprawia i - co najwazniejsze to ciasto zagniata bo ja niestety nie umietzn probowalam ale z kiepskim skutkiem
aninaka
Nooo, to moj doslownie wszystkoDostal przepis od wiekowej cioci i kupuje jakies tam miesa, gotuje, mieli doprawia i - co najwazniejsze to ciasto zagniata bo ja niestety nie umietzn probowalam ale z kiepskim skutkiem
Jakie "niestety"?:-)
Mój J. kiedyś stwierdził, że mi schabowe za bardzo nie wychodzą i on będzie je robił sam. Na początku trochę się wkurzyłam, bo co on mi będzie o gotowaniu gadał. Ale zanim się odezwałam, ugryzłam się w język i powiedziałam: "Masz rację kochanie. Coś mi nie wychodzą."
I tak jakoś często mam ochotę na schabowe
Jakie "niestety"?:-)
Mój J. kiedyś stwierdził, że mi schabowe za bardzo nie wychodzą i on będzie je robił sam. Na początku trochę się wkurzyłam, bo co on mi będzie o gotowaniu gadał. Ale zanim się odezwałam, ugryzłam się w język i powiedziałam: "Masz rację kochanie. Coś mi nie wychodzą."
I tak jakoś często mam ochotę na schabowe
I to jest patent na facetów
Mój też wiele rzeczy wie najlepiej i umie zrobić lepiej :-) Ja zawsze przytakuję.
I rosołu nie muszę gotować, jajecznicę w niedzielę na śniadanie dostaję i od czasu do czasu bigos ugotuje :-) A mój komentarz: "Kochanie, nikt nie robi takiego dobrego jak Ty"
reklama
Podziel się: