reklama
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Mamajakty - to się cieszę, że smakowało :-)
Kluliczek
Babka z laską
Ale się najadłam, zaraz peknę. Poszalałam, zobaczymy co na to cukier powie, bo nie dośc że 80g kaszy gryczanej, to jeszcze 60 buraczków, a one tym razem słodkie mocno. Do tego były warzywa na patelnie i cukinia podduszona z czosnkiem (granulowanym) i pietruszką, a wszystko zatopione w sosie twarogowo-śmietanowym z ziołami. Mniam. Obym nie przeskoczyła magicznej 130 na glukometrze, chociaż jak teraz patrzę to chyba jednak przesadziłam :-(.
Edit
jestem w szoku, 107, super, no to jutro zestaw posobny, mniam .
Edit
jestem w szoku, 107, super, no to jutro zestaw posobny, mniam .
Ostatnia edycja:
mamjakty
styczniówka 2009
Kluliczku - szalejesz ja znowuż miałam wczoraj ucztę śledziową :-)
a dziś na obiad moje ulubione pierogi - z kapustą i grzybami będę lepić i przy okazji farsz podjadać
a dziś na obiad moje ulubione pierogi - z kapustą i grzybami będę lepić i przy okazji farsz podjadać
Kluliczek
Babka z laską
Taaa, cukier super, a na dzieńdobry miałam 129 po sniadanku . Ale to wina tego przeziębienia, "rano" wstałam odpowiednio wczesnie i głodna jak wilk, a rano powinnam zjadac tylko 1 kromke chrupkiego i to do 9. No nic, od jutra już będzie lepiej, bo już się wychorowałam.
Na jutro zrobie sobie zupę ogórkowa z mrozonki i kaszę gryczaną do warzyw i może mieska :-). A dziś na kolację rybkę bym zjadła, hmmm, zobaczę.
Pierogi, mniam, jak dobrze pójdzie to za paręm miesięcy pozwolę sobie na jakieś 3... A może na wigili 1 zjem.
Na jutro zrobie sobie zupę ogórkowa z mrozonki i kaszę gryczaną do warzyw i może mieska :-). A dziś na kolację rybkę bym zjadła, hmmm, zobaczę.
Pierogi, mniam, jak dobrze pójdzie to za paręm miesięcy pozwolę sobie na jakieś 3... A może na wigili 1 zjem.
ania.falko
Entuzjast(k)a
a ja dzis zrobilam salatke warzywna z majonezem!!! pierwszy raz zjadlam cos z majonezem w ciazy:-)
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Oj ale mi ochoty na pierozki zrobiłyście ja też mam sałatkę jarzynową a póki co jak nikt nie widzi wciągnę sobie Liona
ania.falko
Entuzjast(k)a
ja tez kupilam sobie dzis troszke cukiereczek do posmotkania:-)
reklama
Podziel się: