reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

U nas samo wyszlo ze Gab spi cala noc jak wieie musialam mu zmienic mleko na Bebilon Pepti a to mleko nie jest takie slodziutkie i w ogole Gab od czasu do czasu wszczyna protest i sie awanturuje ze nie chce go pic no i....

zauwazylam dziwna rzecz Gabrys w nocy zawsze jak w zegarezku budzil sie co 3 godz zeby sobie podjesc doil cala butle od czasu zmiany mleka nie wstaje spi cala noc
:-D:-D:-D:-D Hihih dziewczyny on chyba stwierdzil ze dla tego paskudnego mleka nie warto sie budzic:szok:
A ja sie ciesze tym bardziej ze katar mija a wiec to uczulenie na bialko w mleku :tak:

no ja nie jestem pewna - tez mi niby na alergię dali to mleko, Zuzia pić go nie chciała, chwilowa poprawa ale na stałe katar nie przeszedł, kupy zielone cały czas jak były tak nie zniknęły. Wróciłam do zwykłego mleka i okazało się, że katar to niedojrzałość śluzówki (bo za sucho w mieszkaniu miałam). No ale ja nie jestem lekarzem, choć może jeszcze będę ;-)

reklama
pbg po pepti kupy są zielone:-):-):-), a że wszystko to uczulenie, albo kolka to inna rzecz i ja już nie pójdę z niczym chyba do szarlatanów:-D:-D:-D. U nas może być nietolerancja białka ze względu na dziedziczność po mnie, ale czy ona faktycznie jest ?? Nie wiem, ale tego już nie wypróbuje i nie dam Jurandowi zwykłego mleka.

my tez petpi i kupy musztardowe ;-) A co do zielonych kup..Kuba takie robił na moim mimo że byłam na diecie...już prawie nic nie jadłam i w końcu pediatra kazała dawać Hip ors 200 po troszkę i kupy nie były zielone :-D

no ja nie jestem pewna - tez mi niby na alergię dali to mleko, Zuzia pić go nie chciała, chwilowa poprawa ale na stałe katar nie przeszedł, kupy zielone cały czas jak były tak nie zniknęły. Wróciłam do zwykłego mleka i okazało się, że katar to niedojrzałość śluzówki (bo za sucho w mieszkaniu miałam). No ale ja nie jestem lekarzem, choć może jeszcze będę ;-)

pbg za szybko sie wyrwalam z tym przechodzacym katarem jeden dzien nie bylo na drugi obudzil sie charczacy :wściekła/y: a na jakiej podst lekarz stwierdzil niedojrzalosc sluzowki , nawilzasz mieszkanie Zuzi cos lepiej?
Ja podlam gabciowi gruszke i tak jak po jablku wysypalo nie dla niego owocki:-(

pbg za szybko sie wyrwalam z tym przechodzacym katarem jeden dzien nie bylo na drugi obudzil sie charczacy :wściekła/y: a na jakiej podst lekarz stwierdzil niedojrzalosc sluzowki , nawilzasz mieszkanie Zuzi cos lepiej?
Ja podlam gabciowi gruszke i tak jak po jablku wysypalo nie dla niego owocki:-(
Maxiolek owoce pięknie mi je, nawet truskaweczke sobie possał troszke, i nic mu nie było:tak::tak::tak:

Ana ...zrob przerwe na jakies dwa tyg. i potem mu podaj owocki :-)
Larkaa..... i jak tam z kubeczkiem , daje rade??? Czy ty masz ten od 4m-cy z TT?
Ja musze sie w jakis zaopatrzyc na przyszlosc ...ile za nie go placilas :blink:

reklama
Do góry