reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

reklama
ardzesh co Ty za tematy poruszasz..przypominam, że to forum o dzieciach..:-D:-D:-D
a tak serio jest taki fix do bitej śmietany...on jest w proszku..miksujesz razem ze śmietaną..zresztą sposób przyrządzania jest na opakowaniu..moja mama do bitej smietany dodaje galaretkę cytrynową..jak dla mnie pycha..ale nie wiem czy będzie akurat Tobie smakowało:tak:
Ale tu było podforum "przepisy kulinarne mam" tylko teraz uległo zmianie :-p

a co do fix-a - super :) dzięki! Już zakupiłam takowy i jutro zrobię :-) Mam nadzieję, że się uda!
nimfii - ja jak dodaje do śmietany żelatyny to robią mi się paskudne grudki :(

Dziewczyny widze , ze gotowanie ruszylo pelna para :-D:-D:-D
Postanowilam troszeczke przeksztalcic nasz watek

Mozecie smialo tutaj pisac o Naszych wyczynach w kuchni
Smacznego :-)

nimfii - ja jak dodaje do śmietany żelatyny to robią mi się paskudne grudki :(

nie jest latwo z zylatyna bo szybko sie zbryla :tak: ja probowalam dwa razy i jak na razie udalo mi sie :tak: no ale fakt faktec trzeba uwazac i stac caly czas obok tej zylatyny :wściekła/y: powodzenia z fixem ;-) tak jeszcze nie probowalam

reklama
Może to z przejedzenia? Albo jakiś większy kawałek dostał się do buźki?

U nas pierwsze trzy łyżeczki deserku są bleee kwaśneee:baffled:, a potem wciągamy migusiem wszystko:tak:. Mam pytanie. Jak podawać jabłuszko lub inne owocki robione samodzielnie:confused:? Ostatnio gotowałam jabłuszko i miksowałam go. Tarte łyżeczką surowe tez poszło. A jak wy robicie? Same czy słoiczkowo? I Co oprócz jabłuszka podajecie?

I co zrobić gdy maluch nie chce nic do picia butelką:dry:? Z łyżeczki cieknie, zalewa się:dry:...A butla bleee:dry:....
larka u ciebie ten niekapek sprawdza sie , a czy któraś z mam posiada też takowy?
to raczej nie z przejedzenia bo dostała tylko troszk na próbe a ze to ze słoiczka to nie było w nim wiekszych kawałków mysle ze poprostu jej nie spasowało chociaż jadla to nawet dosyć chetnie no ale cóz za jakis czas znowu spróbujemy :-)

Do góry