reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

reklama
Larka u nas pobudki byly 23, 2, 5...dwa dni temu na noc czyli przed 20 dalam 60ml swojego mleka i kaszke (my jemy sinlac) i Mlody obudzil sie o 1 (przespal jedzonko o 23)
Wczoraj poszedl spac o 20 i o 22.30 na spiocha go nakarmilismy modyfikowanym (150ml wtrabil niczego nieswiadomy, bo tak to tego mleka nie chce) i obudzil sie o 3 :)
Tez myslalam, ze nie jest glodny, bo w nocy tylko cyca lapal i zaraz usypial, a on po prostu troche wciagnal, nasycil sie troszeczke i odlatywal, a glodny nadal byl wiec mysle, ze i u Was moze byc cos takiego. Co mnie dziwilo to fakt, ze w dzien wytrzymywal 4 godz. i samemu trzeba bylo mu przypominac o jedzeniu, bo pewnie i 5 by wytrzymal, a w nocy budzil mi sie co 2,5-3godz.

U nas samo wyszlo ze Gab spi cala noc jak wieie musialam mu zmienic mleko na Bebilon Pepti a to mleko nie jest takie slodziutkie i w ogole Gab od czasu do czasu wszczyna protest i sie awanturuje ze nie chce go pic no i....

zauwazylam dziwna rzecz Gabrys w nocy zawsze jak w zegarezku budzil sie co 3 godz zeby sobie podjesc doil cala butle od czasu zmiany mleka nie wstaje spi cala noc
:-D:-D:-D:-D Hihih dziewczyny on chyba stwierdzil ze dla tego paskudnego mleka nie warto sie budzic:szok:
A ja sie ciesze tym bardziej ze katar mija a wiec to uczulenie na bialko w mleku :tak:

U nas samo wyszlo ze Gab spi cala noc jak wieie musialam mu zmienic mleko na Bebilon Pepti a to mleko nie jest takie slodziutkie i w ogole Gab od czasu do czasu wszczyna protest i sie awanturuje ze nie chce go pic no i....

zauwazylam dziwna rzecz Gabrys w nocy zawsze jak w zegarezku budzil sie co 3 godz zeby sobie podjesc doil cala butle od czasu zmiany mleka nie wstaje spi cala noc
:-D:-D:-D:-D Hihih dziewczyny on chyba stwierdzil ze dla tego paskudnego mleka nie warto sie budzic:szok:
A ja sie ciesze tym bardziej ze katar mija a wiec to uczulenie na bialko w mleku :tak:
no to superowo Ana , nareszcie się wyśpisz;-);-);-)

ten bebilon pepti za dobry nie jest. moze dlatego Borys pije mniej niz powinien. tesciowa nawet chciala dosypac glukozy, ale zaprotestowalam...jak jest głodny to wypije i to niedobre. w sierpniu badamy krew czy ma dalej skaze białkowa. jak nie bedzie miał, to moze wtedy mleczko na lepsze zmienimy

ten bebilon pepti za dobry nie jest. moze dlatego Borys pije mniej niz powinien. tesciowa nawet chciala dosypac glukozy, ale zaprotestowalam...jak jest głodny to wypije i to niedobre. w sierpniu badamy krew czy ma dalej skaze białkowa. jak nie bedzie miał, to moze wtedy mleczko na lepsze zmienimy

labudka to mozna na to zrobic badanie krwi ? jak to wyglada bo narazie ta skaze tak sobie doktorka walnela moze ja bym zbadala sprawdzila nie wiedzialam ze to mozliwe ? :confused2:

nasza alergolog zapisala nas na sierpien na badanie krwii pod katem uczulenia na bialko. teraz jest jeszcze za wczesnie, ale po 6 m-cu juz mozna to sprawdzic

reklama
martussa ...widac ze masz super humorek ...;-)
dobrze za tatusiowi tego nie gotujesz :-d

:-d

ja myślę że z karmieniem łyżeczką nie będę miała problemu bo mały łyżeczką dostawał soczek smektę i witaminki i na widok łyżeczki otwiera buziaka jak w kościele do komuniii:-d

no nie dziwię się tata to co innego by popróbował:cool2::happy2:

he jolek, mojego mleczka tez nie chce:-d;-):-)

Do góry