reklama
a my jeszcze nie próbowaliśmy jeść niczego łyżeczką pediatra kazała podać soczek póki co, a wczoraj pytałam o deserki zupki itp. to mówiła żeby poczekać jeszcze ze dwa tygodnie i dać na próbę jabłuszko i tym sposobem jest cały czas cycuś bo soczek jabłkowy coś mu nie bardzo idzie;-)
A u nas dziś był szpinak z ziemniaczkami, jak spróbowałam to myślałam że zwymiotuję a Cypusiowi baaaardzo smakowało i domagał się jeszcze no ale na pierwszy raz nie można za dużo.
A czy wasze dzieci muszą po obiadku popić?? bo u nas cyc obowiązkowo, chociaż troszkę pocimkać chyba ma to po mnie bo ja obiadu bez picia nie ruszę
A czy wasze dzieci muszą po obiadku popić?? bo u nas cyc obowiązkowo, chociaż troszkę pocimkać chyba ma to po mnie bo ja obiadu bez picia nie ruszę
Witam,
może podobny wątek gdzieś był, ale nie mam kiedy szukać.
Moja córcia lada moment kończy 5 miesięcy i do tej pory karmię ją tylko piersią. Chciałabym urozmaicić jej dietę, ale nie wiem od czego zacząć. Czytałam że to czas aby raz dziennie podawać kaszkę manną lub kleik glutenowy na moim mleku lub w przecierze jarzynowym.
Chętnie poznam wasze doświadczenia i rady. :-)
może podobny wątek gdzieś był, ale nie mam kiedy szukać.
Moja córcia lada moment kończy 5 miesięcy i do tej pory karmię ją tylko piersią. Chciałabym urozmaicić jej dietę, ale nie wiem od czego zacząć. Czytałam że to czas aby raz dziennie podawać kaszkę manną lub kleik glutenowy na moim mleku lub w przecierze jarzynowym.
Chętnie poznam wasze doświadczenia i rady. :-)
Widziałam, ale trudno się połapać w tym wątku zwłaszcza, że dużo dotyczy dzieci karmionych prawie od początku butlą.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: