reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
A ja powiem tak , ze im mniej sie czyta w necie tym lepiej ...bo mozna dostac bzika .. z glutami , zupkami ...sralalami
Jak uznam ze cos wprowadze to wprowadze i bede obserwowac dziecko i tyle ...ale na razie jest tylko cucus i nic wiecej
Jak uznam ze cos wprowadze to wprowadze i bede obserwowac dziecko i tyle ...ale na razie jest tylko cucus i nic wiecej
lajfik to ja tą samą szkołę co ty wyznaję;-)A ja powiem tak , ze im mniej sie czyta w necie tym lepiej ...bo mozna dostac bzika .. z glutami , zupkami ...sralalami
ana545
Mama Gabrysia
Teraz na nocne panie zapodalam Gabrysiowi kaszke wanilia Bebilon boze jak on to zajadal :-) marze by przelozylo sie to na dluzsze spanko bo dzisisejsza noc co 3 godz na papu a powinien juz spac dluzej eh zobaczymy
hooba
lutówka 2009 i 2012
U nas też mimo że od wielkiego dzwonu Bart dostaje butlę, to na razie nie dajemy innego jedzonka niż mleczko. Za tydzień idziemy na szczepienie i mamy porozmawiać o rozszerzaniu diety. Jakoś strasznie mi się z tym nie śpieszy, wszystko w swoim czasie . A w temacie glutenu też jestem zielona
lajfik
Kuba i Kaja;*
Mam rozumieć że gluten to coś jak np białko , cukier czy węglowodany ?? A w czym to jest ???
asusku specjalnie dla Ciebie :-)
[ame]http://pl.wikipedia.org/wiki/Gluten[/ame]
Ostatnia edycja:
Za dwa tygodnie Maciek skonczy 4 msc i planuje wtedy zaczac wprowadzac jabluszko na razie na mleczku modyfikowanym + mleczku naturalnym jest nam dobrze... Maly sie najada, i ladnie spi w nocy - teraz od 20 do 7 rano
Bede wprowadzac dania powoli i stopniowo - od malych ilosci wiec dobrze byloby juz zaczac niebawem ;-)
Bede wprowadzac dania powoli i stopniowo - od malych ilosci wiec dobrze byloby juz zaczac niebawem ;-)
reklama
Teraz na nocne panie zapodalam Gabrysiowi kaszke wanilia Bebilon boze jak on to zajadal :-) marze by przelozylo sie to na dluzsze spanko bo dzisisejsza noc co 3 godz na papu a powinien juz spac dluzej eh zobaczymy
ana i jak nocka po kaszce? pisz bo jestem ciekawa :-) a moze jeszcze śpisz? ;-)
Podziel się: