reklama
Ja Frankowi szybko wprowadziłam gluten i było wszystko oki, zresztą jedyna kaszka którą on uznawał to było wielozbożowa! Majątek straciliśmy kupując mnu chyba wszystkie możliwe kaszki ryżowe, kukrydziane w najróźniejszych smakach. Wszystkie potem musiałam ja jesć albo co gorsza wyrzucać ;/
Ja nie będę się kierowała schematem, ale moim doświadczeniem i potrzebami Helenki. Wg. mnie nie można tego generalizować, przecież z żywieniem to jak ze spaniem dziecka czy zdobywaniem nowych umiejętności, każde jest inne:-)
Larkaa, Lajfik, moja Helka też jest bardzo długa i chuda:-) Je marnie ale nie zauważyłam żeby głodna była. Cycka ciągnie maks 5 min. potem się uśmiecha i nie chce jeść.
Ja nie będę się kierowała schematem, ale moim doświadczeniem i potrzebami Helenki. Wg. mnie nie można tego generalizować, przecież z żywieniem to jak ze spaniem dziecka czy zdobywaniem nowych umiejętności, każde jest inne:-)
Larkaa, Lajfik, moja Helka też jest bardzo długa i chuda:-) Je marnie ale nie zauważyłam żeby głodna była. Cycka ciągnie maks 5 min. potem się uśmiecha i nie chce jeść.
Kamylka
Entuzjast(k)a
Moja tez zaczela w nocy sie budzic i szalec,glodna jest,chyba na noc zaczne jej niedlugo dawac kleik
Z tym glutenem to zalezy od dziecka,jedno lepiej znosi ,drugie gorzej;-)Jakubowi jak dalam wczesnie to straszna biegunke dostal,chyba to byl 5-y miesiac,nie pamietam dokladnie ale cos kolo tego;-)
Z tym glutenem to zalezy od dziecka,jedno lepiej znosi ,drugie gorzej;-)Jakubowi jak dalam wczesnie to straszna biegunke dostal,chyba to byl 5-y miesiac,nie pamietam dokladnie ale cos kolo tego;-)
ana545
Mama Gabrysia
Gabrys probowal dzis jabluszka tylko kilka lyzeczek ale tak mu smakowalo ze gdyby mogl zjadlby pewnie caly sloiczek
lajfik
Kuba i Kaja;*
u mnie tez moja w nocy spi najpierw 6-7 godz a potem 4 :-)Larkaa, Lajfik, moja Helka też jest bardzo długa i chuda:-) Je marnie ale nie zauważyłam żeby głodna była. Cycka ciągnie maks 5 min. potem się uśmiecha i nie chce jeść.
i cycoli 5-7 minut i jest happy na 2-2.5 godz.
kleiki ryzowe lubia zatwardzac ..mozna dac kukurydzianyMoj Maksiu wczoraj zjadl 3/4 słoiczka jabuszka, bo zaczynalo go ztwardzać i na wieczór zrobił piękna duza kupke .
kleiki ryzowe lubia zatwardzac ..mozna dac kukurydziany
racja musze kupic kukurydziany
reklama
a mi lekarz alergolog polecił Sinlac - dzisiaj dalam rano 2 łyzeczki na kilka łyzek wody. młodemu bardzo smakowalo (mi też:-)), ale wydaje mi sie ze po kilku godzinach mial po tym kolke. probowalyscie ten Sinlac? jesli tak, napiszcie prosze jak Wasze dzieci na to reagowały.
Podziel się: