reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
Wlasnie ugotowalam ta zupke -REWELACYJNA! :-) Sama zjadlam ..mniam
Zupa zielona z cukinii po 12 miesiącu - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
Zupa zielona z cukinii po 12 miesiącu - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
mary105
Fanka BB :)
Zosia kaszki nie lubi Jak zrobie to później sama ją jem Więc robie tylko jak ma sama smak na kaszkę
Na truskawki już się cieszę Mam nadzieję że Zosi będą smakować i nie będzie żadnych problemów
lajfik spróbuje najbliższym czasie Coś innego znowu
Z cukinii to ja tylko dżem jadłam do tej pory ,no i szparagów tez nie jadłam jeszcze
Na truskawki już się cieszę Mam nadzieję że Zosi będą smakować i nie będzie żadnych problemów
lajfik spróbuje najbliższym czasie Coś innego znowu
Z cukinii to ja tylko dżem jadłam do tej pory ,no i szparagów tez nie jadłam jeszcze
Nie wiecie co to weka? Chlebek przenny, jak bułka, tylko duuuuzzzzaaaa. Jako że nie chce młodemu dawac chlebów robionych na zakwasie, a zwlaszcza tych "długoterminowych" to mam wekę pokrojona na kromeczki. No a Danonkiem smaruje mu taka kromeczke. Dlaczego? Niedawno wspominalam ze samym Danonkiem sie nie naje. Musialby zjesc od razu czteropak ;-) No wiec jednego amlego Danonka zazwyczaj mu rozsmarowuje na dwoch kromeczkach weki i to mu starcza jako jeden posilek.
Dopajanie_dzieci
Początkująca w BB
A co swoim maluszkom podajecie do picia? I czy długo musicie zachęcać waszą pociechę, by się czegoś napiła?
a Matikowi owoce nie wchodzą nie chce nawet spróbować, tylko się krzywi i uciekamamy już swoje truskawki, poziomki i czereśnie i za nic do buzi nie weźmie wczoraj nawet pokroiłam mu na kawałeczki i żeby widelcem sobie łapał to mnie nakarmił myślę że truskawki zmiksowane z jogurtem by zjadł, ale nie robiłam mu jeszcze.
macie jakieś inne pomysły?
macie jakieś inne pomysły?
maltanka
Anius ja robię truskawki ze śmietaną, wczoraj H jadł płatki kukurydziane z truskawkami, albo z twarożkiem
u nas na surowo jak najbardziej, ale też niewiele - 3, 4 sztuki. Poza tym makaron z truskawkami i śmietaną, no i same ze śmietaną. Ale ilości znikome, bo ona w dzień nie za bardzo chce mi cokolwiek jeść, no chyba że suchą bułę
reklama
maltanka
Agniesia ja nie wiem co te dzieci tak z tymi bułkami, mój to samo, wczoraj w sklepie przy kasie zobaczył jak wyjmuje bułki i zaczął mi się drzeć "to", "to" pokazywać na bułki
Podziel się: