My też już przeszłyśmy na Bebiko 3 - wcześniej dawałam Bebilon. I wiecie co zauważyłam, że kupki są ładniejsze gdy je Bebiko - nie są zielone i są bardziej stałe. Chyba więc mleczko nie bardzo pasowało Że ja też wcześniej tego nie sprawdziłam, no ale lekarz mi mówił, że daję najlepsze mleko i że mam nie zmieniać. Krowiego jeszcze nie dawałam - boję się reakcji.
reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
dzieki laseczki
Ja jednak tez podam 3 ..dzwonilam do ciotki i powiedziala mi ze junior mam podac jak mala skonczy 1.5 roczku ...krowiego na razie nie ..poniewaz ona miala skaze i po za tym jest za tluste
Agniesia ..czasem problem jest prostszy niz nam sie wydaje Fajnie ze sie wszystko unormowalo u Werci
Ja jednak tez podam 3 ..dzwonilam do ciotki i powiedziala mi ze junior mam podac jak mala skonczy 1.5 roczku ...krowiego na razie nie ..poniewaz ona miala skaze i po za tym jest za tluste
Agniesia ..czasem problem jest prostszy niz nam sie wydaje Fajnie ze sie wszystko unormowalo u Werci
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Lajfiku - no my lecim na Hipp3 różowym z probiotykami, kiedyś kupiłam Bebiko i Młoda miała zatwardzenie po nim... krowiego też jeszcze nie dawałam - ale jak wczoraj pisałam zrobiłam na krowim kakao dla siebie i parę łyżeczek dałam jej do modyfikowanego, piła jak marzenie, a teraz wyszła kupa kakaowa czasem zje żółtego sera ciut, białego np w pierogach, wysępi serek homo-niewiadomo;-) czy jogurt
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Habcia - kusicielko, poczekaj, zemszczę się ...
Lajfiku ja daje Gracjankowi juz od jakis 2 tygodni Cow&Gate to powyzj roku,na szczescie nie bylo zadnych problemow brzuszkowych,wiec jest ok Mleka krowiego jeszcze nie podawalam,chociaz nieraz mlody chapnie odemnie lyzke lub dwie mleka z platkami gdy jem sniadaniea twarozki,jogurty jemy dosc czesto
reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
Lajfiku ja daje Gracjankowi juz od jakis 2 tygodni Cow&Gate to powyzj roku,na szczescie nie bylo zadnych problemow brzuszkowych,wiec jest ok Mleka krowiego jeszcze nie podawalam,chociaz nieraz mlody chapnie odemnie lyzke lub dwie mleka z platkami gdy jem sniadaniea twarozki,jogurty jemy dosc czesto
Wczoraj zakupilam C&G 3 ,na razie te w kartonikach 200ml. Zobacze czy nic jej nie bedzie;-). Wiesz ona miala skaze, wiec ja juniorka wprowadze chyba za pare miesiecy :-)
Zreszta na trojce jest napisane od 6-24 m-cy.
A probowalas dawac mleko na noc (good night)? Bo moja malpka:* budzi sie po dwa razy w nocy
Podziel się: