reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

My też już przeszłyśmy na Bebiko 3 - wcześniej dawałam Bebilon. I wiecie co zauważyłam, że kupki są ładniejsze gdy je Bebiko - nie są zielone i są bardziej stałe. Chyba więc mleczko nie bardzo pasowało :szok: Że ja też wcześniej tego nie sprawdziłam, no ale lekarz mi mówił, że daję najlepsze mleko i że mam nie zmieniać. Krowiego jeszcze nie dawałam - boję się reakcji.

reklama
dzieki laseczki:-D
Ja jednak tez podam 3 ..dzwonilam do ciotki i powiedziala mi ze junior mam podac jak mala skonczy 1.5 roczku ...krowiego na razie nie ..poniewaz ona miala skaze i po za tym jest za tluste :tak:
Agniesia ..czasem problem jest prostszy niz nam sie wydaje :) Fajnie ze sie wszystko unormowalo u Werci

Ja nie daje na razie krowiego bo tak jak kiedys wspominalam czeka nas daleka droga przez jogurty, twarozki, sery itp a poki co roznie je przyjmuje, czasem dobrze a czasem zle ;-)

Lajfiku - no my lecim na Hipp3 różowym z probiotykami, kiedyś kupiłam Bebiko i Młoda miała zatwardzenie po nim... krowiego też jeszcze nie dawałam - ale jak wczoraj pisałam zrobiłam na krowim kakao dla siebie i parę łyżeczek dałam jej do modyfikowanego, piła jak marzenie, a teraz wyszła kupa kakaowa:-D:laugh2: czasem zje żółtego sera ciut, białego np w pierogach, wysępi serek homo-niewiadomo;-) czy jogurt:-D

u nas jak trzeba coś na mleku zrobić to mam Bebiko 3. Matik nigdy nie miał żadnych problemów brzuszkowych, jogurty normalne, twarożki już jadł. we wtorek idziemy do pediatry to popytam jak u nas z tym krowim mlekiem:-)

częstujcie się :)

Załączniki

• DSC04718..jpg
    DSC04718..jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 41
Lajfiku ja daje Gracjankowi juz od jakis 2 tygodni Cow&Gate to powyzj roku,na szczescie nie bylo zadnych problemow brzuszkowych,wiec jest ok Mleka krowiego jeszcze nie podawalam,chociaz nieraz mlody chapnie odemnie lyzke lub dwie mleka z platkami gdy jem sniadanie:-Da twarozki,jogurty jemy dosc czesto

reklama
Lajfiku ja daje Gracjankowi juz od jakis 2 tygodni Cow&Gate to powyzj roku,na szczescie nie bylo zadnych problemow brzuszkowych,wiec jest ok Mleka krowiego jeszcze nie podawalam,chociaz nieraz mlody chapnie odemnie lyzke lub dwie mleka z platkami gdy jem sniadanie:-Da twarozki,jogurty jemy dosc czesto

Wczoraj zakupilam C&G 3 ,na razie te w kartonikach 200ml. Zobacze czy nic jej nie bedzie;-). Wiesz ona miala skaze, wiec ja juniorka wprowadze chyba za pare miesiecy :-)
Zreszta na trojce jest napisane od 6-24 m-cy.
A probowalas dawac mleko na noc (good night)? Bo moja malpka:* budzi sie po dwa razy w nocy :wściekła/y::-p

Do góry