reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

reklama
Oooo a przed chwila maluch wypił łaskawie 150ml mleczka z butelki :-D Czyli mlekowstret troche ustapil. No a jesli znow go to najdzie to juz mam gotowe przykladowe menu na caly dzien :tak:

jolek Kalina zjadła dzisiaj ze mną tyle krupnika, że hohoho, ładowałam jej do gęby takie wielkie kawałki marchewki i ziemniaka a ona sobie z tym radziła :OOOOOOOO
szooooooooooook

chyba sprawdzi się teoria mojego męża, albo papka albo jedzenie w całości, żadnych papek grudkowych :|

larkaa a wiec etap posredni grudkowaty mozecie sobie chyba odpuscic ;-) najwyrazniej mala ma ochote jest to co i ty :tak: najlepiej prosto z talerza rodzicow :-D

larkaa super :-)

Ja dzisiaj obrałam mandarynkę i jadłam z Zosią.Połowę położyłam na ławie a polowe ściągałam skórkę i jej dałam potem Zosia się bawiła a ja pisałam na gadu gadu i patrzyłam co robi No i chwile się zagapiłam i ona tą połowke mandarynki sciągła z ławy i zjadła :szok: sama ze skórką i troche tego białego

Wy jak dajecie mandarynkę to ściągacie skórkę znaczy tą przezroczystą czy zostawiacie?

mary - ja pierwszy raz dałam jej cytrusa dopiero kilka dni temu - właśnie mandarynkę. Obrałam ze skórki, ale młoda pluła nią :sorry: Mąż dał jej raz polizać cytrynę to skrzywiła się :) i była gotowa na powtórkę. Ale na razie nie chciałam...

Moj maluch jak tylko widzi mandarynke to od razu biegnie zeby ja dostac :-p kilka dni temu dalam ja po raz pierwszy a juz szaleje za nia i gdy jej nie dostanie to od razu wpada w histerie :cool2::shocked2: Jak juz podaje mu to staram sie bez skorki bialej , czysty miasz, ale nieraz jest tak ze mi wyrwie z reki kawalek i ugryzie.

reklama
ja te daje mandarynki od jakiego czasu, Zuzia za nimi przepada i tak samo jak za bananem, gdy zobaczy to nawet w sklepie piszczy w niebogłosy :rofl2: obieram jej z tej białej skorki bo tego nie przegryzie nawet
larkaa wielkie gratki dla Kalinki :-) chłopskie jadło - padam normalnie ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry