reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Asus- możliwe, że zęby...jak boli- nie chce jeść...co do witamin- ja od poniedziałku znów aczęłam dawać wit D3 po kropli dziennie- po konsultacji z pediatrą, a cały czas dostaje Cebionmulti po 3 kropelki dziennie.:-)
paulusia2209
Fanka BB :)
część mam mnie skrytykuje ale niunia je to co ja kotlety z piersi(samo mięsko bez panierki) paróweczki cielęce, zup nie chce wcale ziemniaczki z masłem z żółtkiem je chlebek z serkiem topionym itp. lubi to je i nic jej po tym nie jest więc chyba okdzięki za informację, a normalne to takie doprawione?? Jurandowi jak dałam troszkę swojej zupy to też szeroko paszczę otwierał, ale mu nie dałam więcej. Powiedz mi jakie jedzenie dajesz swojej szanownej damie.
agi0506
Fanka BB :)
paulusia2209 chyba żadna z lutówek nie daje tego co ty małej czyli chleba z serkiem topionym i parówek ale jeśli lubi to oki a wit.D to daje co 2 dzień nie wiem jak teraz po wakacjach będzie to wyglądało
Paulusia ja daje do jedzenia małemu praktycznie takie rzeczy jak ty. Ale serka topionego nie miał bo generalnie u mnie w domu go nie ma bo ja nie lubie. Ale dostaje zupę tą co ja jem, z obiadu ziemniaki z masłem też wcina (czasem z jakimś sosem). Ja wychodzę z założenia że jak mu nic nie jest to dlaczego nie.
reklama
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
no i bardzo dobrze ja dla Blanki gotuję osobno..ale zawsze daję jej posmakować to co my jemy..tez jadła kotlety z piersi, krupniczek, mięsko z kurczaka..nic jej nie jest:-)część mam mnie skrytykuje ale niunia je to co ja kotlety z piersi(samo mięsko bez panierki) paróweczki cielęce, zup nie chce wcale ziemniaczki z masłem z żółtkiem je chlebek z serkiem topionym itp. lubi to je i nic jej po tym nie jest więc chyba ok
Podziel się: