reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

reklama
Asus- możliwe, że zęby...jak boli- nie chce jeść...co do witamin- ja od poniedziałku znów aczęłam dawać wit D3 po kropli dziennie- po konsultacji z pediatrą, a cały czas dostaje Cebionmulti po 3 kropelki dziennie.:-)

asuaku nie wiem co ci radzić może jednak chociaż na tego śpiocha dawaj jak najwięcej a jak wyjdą zębole to się unormuje . Ja mam od października podawać vit d3

dzięki za informację, a normalne to takie doprawione?? Jurandowi jak dałam troszkę swojej zupy to też szeroko paszczę otwierał, ale mu nie dałam więcej. Powiedz mi jakie jedzenie dajesz swojej szanownej damie.
część mam mnie skrytykuje ale niunia je to co ja kotlety z piersi(samo mięsko bez panierki) paróweczki cielęce, zup nie chce wcale ziemniaczki z masłem z żółtkiem je chlebek z serkiem topionym itp. lubi to je i nic jej po tym nie jest więc chyba ok

paulusia2209 chyba żadna z lutówek nie daje tego co ty małej czyli chleba z serkiem topionym i parówek ale jeśli lubi to oki a wit.D to daje co 2 dzień nie wiem jak teraz po wakacjach będzie to wyglądało

Paulusia ja daje do jedzenia małemu praktycznie takie rzeczy jak ty. Ale serka topionego nie miał bo generalnie u mnie w domu go nie ma bo ja nie lubie. Ale dostaje zupę tą co ja jem, z obiadu ziemniaki z masłem też wcina (czasem z jakimś sosem). Ja wychodzę z założenia że jak mu nic nie jest to dlaczego nie.

reklama
część mam mnie skrytykuje ale niunia je to co ja kotlety z piersi(samo mięsko bez panierki) paróweczki cielęce, zup nie chce wcale ziemniaczki z masłem z żółtkiem je chlebek z serkiem topionym itp. lubi to je i nic jej po tym nie jest więc chyba ok
no i bardzo dobrze:tak: ja dla Blanki gotuję osobno..ale zawsze daję jej posmakować to co my jemy..tez jadła kotlety z piersi, krupniczek, mięsko z kurczaka..nic jej nie jest:-)

Do góry