reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

reklama
lepsze są gerbera i hippa niż bobovity chociaż ja nie mielę bo Miłosz zjada w każdej postaci wiecie nam mamom butelkowym odzwyczaić od butli będzie trudno ale zupki i deserki daję łyżeczką i zjada z przyjemnością

larkaa a nie masz termomixa??wydawało mi sie ze tak....ja dzis porobiłam przecierki małej i do słoiczków .......
Jolek mnie natchnęła.....;-)

daggy mam i dzisiaj próbowałam mielić z pięć razy na najwyższych obrotach i nic. Na koniec nawet to gotowałam jeszcze, żeby bardziej zmiękło i grudy grudy grudy. Jedynie owoce gotowane mi ładnie mieli.

ja tez potraktowalam blenderem zupki i wyszla piekna papka ..mloda zjadla 200 gram :-)
larkaa a moze jednak zakup blender ...bedziesz robic potem sobie ...zupke krem z brokulow :-p
jak mi sie skoncza te duze sloiki to startuje z gotowaniem:-)

yawla wstaw te słoiczki do lodówki i sprawdź jutro czy ci wklęsły środki wieczka jak tak to OK jak nie to musisz zmienić wieczka albo zagotować słoiczki w wodzie
u nas czasami załapią od razu a czasami dopiero w lodówce

reklama
U nas gdzieś od tygodnia masakra z jedzeniem :-( Na nic nie ma ochoty - ani mleczko , ani kaszka , ani zupki , owoce , deserki wszystko NIE
Już sama nie wiem co robić . Miał lekki katar i chyba wreszcie ząb się pojawi , mam nadzieję że wkrótce to przejdzie bo zwariuje .
Doszło już do tego że daję 2 flachy na śpiocha w nocy bo choć tyle zje ( po 150 ml ) ale chyba nie tędy droga :no:
Czy Wasze dzieci też mają takie okresy ostrego niejedzenia ?
Jakie witaminy i w jakiej ilości podajecie ?

Do góry