reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

reklama
Co do owoców cytrusowych, to myślę, że one same nie uczulają. I jak poczytamy książkę, gdzie autorzy cytrusy mają tak jak my jabłka to tam są zalecane. Myślę, że nas z cytrusów uczula ta chemia jaką są faszerowane, żeby zerwane niedojrzałe dotarły do nas do domu piękne i dojrzałe, bez robaków itp.

A jak wyglada u Was sprawa picia coca-coli czy pepsi, macie na to ochote? Ja jakis miesiac-dwa miesiace temu mialam taki okres wielkiej ochoty na cocacole, staralam sie oczywiscie nie przesadzac, tzn max 1 szklanka dziennie (ale nie codziennie), teraz na szczescie juz mi przeszlo (i zapuscil mi sie smak wlasnie na herbate z cytryna ;-)). Czekam jeszcze kiedy dopadnie mnie ochota (o ile w ogole mnie dopadnie) na ogorki kiszone i sledzie heheh ;-).[/quote]

ja jestem wlasnie na etapie mandarynek i herbatki z cytrynką:)
Cola niesamowicie mi smakuje, ale pije tylko trochę, wtedy gdy M pije:) Ostatnio tak mi sie jej chcialo ze wypilam szklanke coli duszkiem:)
Nie myslalam nawet o tym czy cytrusy uczulaja czy nie... dlatego jem rzeczy na ktore mam ochote:) mysle ze chce nam sie akurat tego czego potrzebuje nasz organizm:)

A ja mandarynki zjadam kilogramami:-D Nie pomyslałam nawet, że moga uczulać:eek:
Ochota na colę na szczeście mi przeszła, ale jeszcze jakis miesiąc temu to bym wszystko oddała za szklaneczkę zimnej coli:zawstydzona/y:

ja owoce muszę jeść codziennie - uwielbiam:-p, a teraz były promocje na grejfuty (kocham wszystkie rodzaje) więc jem codzienie :-D coca-cole/pepsi też (ale tylko orginalne słodzone cukrem) pijam jak mam ochotę :-D w ogóle się nie ograniczam, bo myślę, że nie ma sensu, gdy mam dobre wyniki :tak:

dziewczyny czym mogę zaspokoić pragnienie.Napiję się herbaty z cytryną, wody albo napoju obojętnie jakiego czuję w ustach metaliczny posmak. Jak napiję się soku to znowu mam zgagę .Może któraś mi doradzi co robić. Niczym nie mogę ugasić pragnienia:-(

i ja też pije wszystko. cole czy pepsi też się zdarza jak mam pod ręką. Ale najbardziej lubie tymbarka pomarańczowego z miąższem :) i mięte

reklama
Do góry