a ja dzisiaj ugotowałam zupkę z burakiem już drugi raz tylko dodałam mięsko i zagęściłam... chrupkami kukurydzianymi dla Nikusia było pycha nawet starszy brat spróbował i stwierdził że ,,no może być,, a na deser był jogurt naturalny zmieszany z papką z arbuza ,jabłka, gruszki i marchewki. Nie wiem czy mu tak smakuje bo wszystko wcina tak szybko że nie nadążam nakładać na łyżkę .Chociaż ja z żadnym nigdy nie miałam problemów z jedzeniem . Acha , a żółtko w przyszłym tygodniu bo w tym mięsko i w piątek dam ryż
reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
Dajecie swoim dzieciom już żółtko?
Bo jak wczoraj byłam u pediatry to ona mi zwróciła uwagę, że powinnam już dawać co drugi dzień po pół żółtka. Dzisiaj dałam pół to mimo, że rozdrobniłam najlepiej jak się dało, to był grudki i młoda zrobiła popis wymiotowania jak przy kaszce
ja sie wybieram dzisiaj na zakupy i kupie krem dyniowy ...
GERBER - Zupka Krem Dyniowy z Żółtkiem - 130 g- ( 6 m-c ) BDSKLEP.PL
Podawalam juz rowniez zupke z cukinia, szynka, kaszka pszenna i cos tam jeszcze ....bylo oki :-)
u nas buraczki tez dobrze sie przyjely tak samo jak inne warzywa i owoce.... teraz pojde o krok dalej i zaczynam szykowac mu jakies deserki... wczoraj starte jablko z odrobina marchewki posmakowalo mu
no a miesko to dopiero jak uda mi sie kupic takie ladne ;-) kolo domu mam bardzo dobry miesny ale w nim szybko wykupuja miesko i musze sie wybrac tam dosc wczesnie zeby trafic na dobre okazy miesne
no a miesko to dopiero jak uda mi sie kupic takie ladne ;-) kolo domu mam bardzo dobry miesny ale w nim szybko wykupuja miesko i musze sie wybrac tam dosc wczesnie zeby trafic na dobre okazy miesne
pbg
mama Zuzanki ;)
Spróbowałam dzisiaj ugotować Zuzce samodzielnie zupkę i małpa mała nie chciała :-( krzywiła się, trochę zjadła, ale bez entuzjazmu. Za to słoiczki wszystkie wcina Jedyne co je mojej roboty to pieczone banany z innymi owocami, bo surowych też nie chce...
reklama
mary105
Fanka BB :)
Zosia dzisiaj miała zupke jarzynową z królikiem bobowity bardzo jej smakowało
popołudniu chciałam jej dac kaszke i nie chciała tylko parę łyżeczek zjadła i koniec Po 5 minutach dałam jej pierwszy raz banana to buzie otwierała szeroko więc chyba kaszki są bee
popołudniu chciałam jej dac kaszke i nie chciała tylko parę łyżeczek zjadła i koniec Po 5 minutach dałam jej pierwszy raz banana to buzie otwierała szeroko więc chyba kaszki są bee
Podziel się: