aga221122
mama Jurandzika :))
a tobie rymowanie się włączyłoJedne dają ( bo taki zawód mają) ,drugie nie i git jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a tobie rymowanie się włączyłoJedne dają ( bo taki zawód mają) ,drugie nie i git jest.
:-d:-d:-dnieeee tak mi sie wymskło ...świetnie sie dziś czuje , bo mi sie rymuje ....:-d:-d:-d
nieeee tak mi sie wymskło ...Świetnie sie dziś czuje , bo mi sie rymuje ....
Dziewczyny jaki macie rozklad jedzenia swoich dzieciaczkow? chodzi mi mniej wiecej godzine posilku, co je, w jakiej ilosci?
U nas:
ok. 7 mleko 170ml
jak wczesniej czyli ok. 6 to ok. 9 gzodz. 60ml kaszki ryzowej
11 mleko 170ml
14/15 mleko 170ml
ok. 17 pol sloiczka zupki lub deseru
19.30 mleko 170ml
w nocy czasami cos tam wypije.
Jak mi nie wypije tego 170ml mleka to z tego co zostanie robie kaszke ryzowa i wcina az milo.
I kurcze jakos ubogie to wszystko mi sie wydaje
kika a po stałych posiłkach lub przed nie podajesz mleka? Zuzia się tak wścieka jak nie ma mleka, że uszy odpadają. Mlekomaniaczka jak to jest u was?
PS u nas pory podobne, skład nawet też, tylko to mleko - chociaż 100ml.