reklama
jak czytam co dajecie dzieciom ja czekam jeszcze z chrupkami jak będzie dobrze siedział i wyrosną mu ząbki ja go karmie na swoich kolanach a nawet nie mam foteliku dla dzieci bo też czekam aż będzie siedział Miłoszek dziś zjadł 120ml zupki i miał w niej troszkę mięska dziś kończy 6mc w końcu
ja tez daję chrupki, co w tym złego? Przecież nie są one ani konserwowane, ani barwnikowane, bez detergentów, bez E i tych podobnych świństw. To tylko kukurydziane chrupki, niczym kleik kukurydziany. Nie rozumiem czemu się dziwisz.
aga221122
mama Jurandzika :))
-j- kukurydziane można, agi chyba chodzi o takie ziemniaczane chipsy, kukurydziane same się rozpuszczają, a ziemniaczane trzeba gryźć
ja tez daję chrupki, co w tym złego? Przecież nie są one ani konserwowane, ani barwnikowane, bez detergentów, bez E i tych podobnych świństw. To tylko kukurydziane chrupki, niczym kleik kukurydziany. Nie rozumiem czemu się dziwisz.
tak czytam o tych chrupkach to może i my spróbujemy w niedzielę dwie bratowe się pytały czy już mu chlebek albo chrupki daję pomemlić obie mają już po 2 dzieci to niby bardziej doświadczone babki
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
ja też daję już chrupki..dawno
Nathalie
Fan(ka)
Dzis mieliśmy debiut mięsny. Mam ochotę dac trochę nabiału, jogurcika jakiegoś ??? Próbowałyście?
reklama
mikimauro
Fanka BB :)
danonek to przysmak Maxiola, .:-):-)Dzis mieliśmy debiut mięsny. Mam ochotę dac trochę nabiału, jogurcika jakiegoś ??? Próbowałyście?
Podziel się: