reklama
Flaurka
Fanka BB :)
Śledzie z cebulką i jabłkiem w jogurcie podane z pieczonymi ziemniakami... śledzie już się moczą
jem to 3 razy w tygodniu Pycha
jem to 3 razy w tygodniu Pycha
fiore
Od przedwczoraj chodzily za mna jablka w ciescie.Zrobilam pare,po czym zjadlam pol jednego i koniec.I po co ja sie nabieram,ze uda mi sie cos zjesc na co mam ochote.Tak samo bylo z ogorkami malosolnymi.Ostatnio jem tylko kawalki czekolady(bo nie wraca w razie czego) i fenekul wloski(bulba kopru wloskiego).
karwiczki9
hej dziewczyny:-)
widze,ze nie jestem sama jesli chodzi o szukanie czegos,co mozna w siebie wcisnac,albo cos w tym stylu,ze mam na cos ochote,zrobie to sobie i nagle jak zaczynam jesc to juz mi to nie wchodzi,dziwne,ale takie sa uroki ciazy,szczegolnie na poczatku :-)
dzis zjadlam jajecznice z podsmazanymi pomidorami i papryka,powoli robie sie glodna i nastepnym jedzeniem na dzis bedzie ostra zupa z mleka kokosowego,juz od wczoraj to za mna chodzi
wczoraj mialam bigos,ale duzo go nie zjadlam,a nie wiem kto wpalaszuje ten caly garnek,ktory zrobilam,bo maz nie cierpi bigosu,a innych domownikow brak,no oprocz kotow,hehe
pozdrowionka i milej soboty!
widze,ze nie jestem sama jesli chodzi o szukanie czegos,co mozna w siebie wcisnac,albo cos w tym stylu,ze mam na cos ochote,zrobie to sobie i nagle jak zaczynam jesc to juz mi to nie wchodzi,dziwne,ale takie sa uroki ciazy,szczegolnie na poczatku :-)
dzis zjadlam jajecznice z podsmazanymi pomidorami i papryka,powoli robie sie glodna i nastepnym jedzeniem na dzis bedzie ostra zupa z mleka kokosowego,juz od wczoraj to za mna chodzi
wczoraj mialam bigos,ale duzo go nie zjadlam,a nie wiem kto wpalaszuje ten caly garnek,ktory zrobilam,bo maz nie cierpi bigosu,a innych domownikow brak,no oprocz kotow,hehe
pozdrowionka i milej soboty!
Carmella
Mama Marcela :)
A ja dzisiaj robię blenderem czekoladowe milkshakes
lody czekoladowe
kakao rozpuszczone w mleku
starta czekolada - zmiksować wszystko
na wierzch bita śmietana, posypac kakao i czekoladą, ewentualnie jeszcze jakieś czekoladowe ozdoby tak sobie dzisiaj wymyslilam
lody czekoladowe
kakao rozpuszczone w mleku
starta czekolada - zmiksować wszystko
na wierzch bita śmietana, posypac kakao i czekoladą, ewentualnie jeszcze jakieś czekoladowe ozdoby tak sobie dzisiaj wymyslilam
karwiczki9
Carmella(prawdziwe imie czy tylko taki nick?)
propozycja swietna,az nabralam ochoty ja wlasnie wcinam marsa,zupy nie ugotowalam,bo mialam lenia,zasnelam,wstalam z jeszcze gorszym leniem,zjadlam bulke i gnije wrecz na kanapie,zamiast sprzatnac w domu,eh.
Tez macie teraz tak malo energii i lenia?pocieszcie,ze nie jestem sama...
propozycja swietna,az nabralam ochoty ja wlasnie wcinam marsa,zupy nie ugotowalam,bo mialam lenia,zasnelam,wstalam z jeszcze gorszym leniem,zjadlam bulke i gnije wrecz na kanapie,zamiast sprzatnac w domu,eh.
Tez macie teraz tak malo energii i lenia?pocieszcie,ze nie jestem sama...
reklama
Carmella
Mama Marcela :)
Nick, na imię Anita;p dodam, że na wierzch dalam kolorowe cukrowe ozdoby i takie czekoladki w ksztalcie 10gr wbite w bitą śmietanę
Podziel się: