reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kuchnia majowych cieżaróweczek ;-) (nasze zachciewajki i pomysly na obiady)

reklama
Od przedwczoraj chodzily za mna jablka w ciescie.Zrobilam pare,po czym zjadlam pol jednego i koniec.I po co ja sie nabieram,ze uda mi sie cos zjesc na co mam ochote.Tak samo bylo z ogorkami malosolnymi.Ostatnio jem tylko kawalki czekolady(bo nie wraca w razie czego) i fenekul wloski(bulba kopru wloskiego).

hej dziewczyny:-)

widze,ze nie jestem sama jesli chodzi o szukanie czegos,co mozna w siebie wcisnac,albo cos w tym stylu,ze mam na cos ochote,zrobie to sobie i nagle jak zaczynam jesc to juz mi to nie wchodzi,dziwne,ale takie sa uroki ciazy,szczegolnie na poczatku :-)

dzis zjadlam jajecznice z podsmazanymi pomidorami i papryka,powoli robie sie glodna i nastepnym jedzeniem na dzis bedzie ostra zupa z mleka kokosowego,juz od wczoraj to za mna chodzi :)

wczoraj mialam bigos,ale duzo go nie zjadlam,a nie wiem kto wpalaszuje ten caly garnek,ktory zrobilam,bo maz nie cierpi bigosu,a innych domownikow brak,no oprocz kotow,hehe

pozdrowionka i milej soboty!

A ja dzisiaj robię blenderem czekoladowe milkshakes :)
lody czekoladowe
kakao rozpuszczone w mleku
starta czekolada - zmiksować wszystko
na wierzch bita śmietana, posypac kakao i czekoladą, ewentualnie jeszcze jakieś czekoladowe ozdoby :) tak sobie dzisiaj wymyslilam :)

Carmella(prawdziwe imie czy tylko taki nick?)

propozycja swietna,az nabralam ochoty :) ja wlasnie wcinam marsa,zupy nie ugotowalam,bo mialam lenia,zasnelam,wstalam z jeszcze gorszym leniem,zjadlam bulke i gnije wrecz na kanapie,zamiast sprzatnac w domu,eh.

Tez macie teraz tak malo energii i lenia?pocieszcie,ze nie jestem sama...

reklama
Do góry