reklama
Do moich TOP dan ciążowych zaliczam:
- płatki owsiane z odrobiną miodu i owocami, suszone lub świeże, ja wrzucam jablko, banan albo suszoną żurawinę
- pasta rybna, makrela z serkiem pełnotłustym ( śmietankowy) cebulka i koperek
- rogaliki drożdżowe z wiśniami i gorzką czekoladą
- paj z kurczakiem i porem, do tego gotowana marchewka mini i groszek z sałatą lodową (na kwaśno, z gałką muszkatałową)
Macie jeszcze jakies fajne, w miare zdrowe przepisy na cos wyjatkowo pysznego?
- płatki owsiane z odrobiną miodu i owocami, suszone lub świeże, ja wrzucam jablko, banan albo suszoną żurawinę
- pasta rybna, makrela z serkiem pełnotłustym ( śmietankowy) cebulka i koperek
- rogaliki drożdżowe z wiśniami i gorzką czekoladą
- paj z kurczakiem i porem, do tego gotowana marchewka mini i groszek z sałatą lodową (na kwaśno, z gałką muszkatałową)
Macie jeszcze jakies fajne, w miare zdrowe przepisy na cos wyjatkowo pysznego?
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
te z pieczarkami piekłam bez przykrycia ale wcześniej je podsmażyłam na patelni te pieczarki
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja raz nie podsmażyłam i pieczarki na gorze sie z lekka przypaliły a mieso nie bylo jeszcze gotowe, dlatego za drugim razem podsmażyłam je
reklama
ja nie przykrywam. Pieczarki owszem na wierzchu mogą się lekko przypiec ale to nie zaszkodzi. I pieczarek też nie smażę, chodzi o to żeby puściły wodę podczas pieczenia i z majonezem stworzyły sos A co do długości pieczenia to dużo zależy od piekarnika. Ja piekę z włączoną dolną i górną grzałką i bez termoobiegu
Ostatnia edycja:
Podziel się: