Lekarze nie chca slyszec o ziolach. Twierdzac ze to złooooNo właśnie wydaje mi się że niepokalanek mi prolaktyne zbił,a lekarz mówi że to nie możliwe także nie dyskutuje z nim ja wiem swoje on swoje
reklama
Dorotkaa91
Aktywna w BB
No tak lepiej ludziom chemię podawaćLekarze nie chca slyszec o ziolach. Twierdzac ze to złoooo
Kurcze glowa mniej boli nawet.ale za to strasznie kuje mnie chwilami podbrzusze.. nie chce juz brac tej nospy.tyle bylo spokoju a znowu cos mi tam ,,małe" dokuczaNo tak lepiej ludziom chemię podawać
Dorotkaa91
Aktywna w BB
Maluszwk sobie robi miejsceKurcze glowa mniej boli nawet.ale za to strasznie kuje mnie chwilami podbrzusze.. nie chce juz brac tej nospy.tyle bylo spokoju a znowu cos mi tam ,,małe" dokucza
Myslisz ? Oby I jego Male serduszko tez juz pompowalo... moze pogadamy na privMaluszwk sobie robi miejsce ❤
Dorotkaa91
Aktywna w BB
A teraz po transferze nic nie będę brałaJa po transferze tez dostawałam progesteron, a mianowicie crinone 2 aplikatory na noc.
Witaj, czyli udało Ci się? ☺ Za którym podejściem, jeśli można wiedzieć?PozdrawiamHej Dziewczyny, jest tu ktoś może w trakcie procesu in vitro? Ja mam 42 lata, mieszkam w Irlandii i podchodzę do drugiego In vitro w klinice Invicta w Gdansku. Byłoby fajnie znaleźć bratnia (albo raczej siostrzana) dusze, bo to trudna i samotna droga...
Jak tam przed transferem??A teraz po transferze nic nie będę brała
Trzymam kciuki za CB
reklama
Laurka2019
Fanka BB :)
Dziewczyny z Irlandii,ma ktoras do odsprzedania Accofil 30mu/0.5 ml?????? Jestem pod presją!!!!
Podziel się: