Tak bardzo szybko.Wow! to wszystko bardzo szybko. Będzie dobrze
reklama
A
Anaidmada
Gość
Tak bardzo szybko.
A
Anaidmada
Gość
Cześć, już zdecydowanie lepiejwracam do żywych A u Ciebie?
Diana u mnie tez jest ok. To jest mój nr. 07843974210Cześć, już zdecydowanie lepiejwracam do żywych A u Ciebie?
Hej, ja tez mieszkam w UK, mam 43() lata I podchodze do InVitro w Gamecie w Gdyni. U mnie sytuacja bardzo skomplikowana, poniewaz mam miesniaki na macicy ale jestem w trakcie stymulacji krotkim protokolem, bedziemy mrozic co sie da, robic zabieg usuniecia miesniakow I pozniej transfer!! Jestem pelna nadziei, wiary I wierze ze sie uda..... czekalam na to tyle lat,ze nie dopuszczam do siebie zadnych negatywnych mysli
Czy jest tutaj ktos, kto leczy sie w Gamecie??
A
Anaidmada
Gość
Hej, ja w Warszawie. Jestem już po punkcji, transfer odroczony...cierpliwości. trzymam kciukiHej, ja tez mieszkam w UK, mam 43() lata I podchodze do InVitro w Gamecie w Gdyni. U mnie sytuacja bardzo skomplikowana, poniewaz mam miesniaki na macicy ale jestem w trakcie stymulacji krotkim protokolem, bedziemy mrozic co sie da, robic zabieg usuniecia miesniakow I pozniej transfer!! Jestem pelna nadziei, wiary I wierze ze sie uda..... czekalam na to tyle lat,ze nie dopuszczam do siebie zadnych negatywnych mysli
reklama
Podziel się: