reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto w trakcie in vitro (ivf)?

Moja koleżanka szuka dofinansowania in vitro. Widziałam na stronie Invicty, że mają teraz dofinansowanie. Może w innych klinikach ktoś miał z tym styczność? Jak to wszystko się odbywa?

reklama
Moja koleżanka szuka dofinansowania in vitro. Widziałam na stronie Invicty, że mają teraz dofinansowanie. Może w innych klinikach ktoś miał z tym styczność? Jak to wszystko się odbywa?
Zapraszamy na wątek forum kto po in vitro

Serwus :)
Jestem tu nowa - po 3 inseminacjach i 5 inf (Katowice). Mam 3-letniego synka. Lada moment czeka mnie kolejne podejście... mam 2 zarodki zamrożone w 2016 roku. Mimo, że już wiem co i jak to stresik czuję

Ostatnia edycja:
Kochani! Kto w trakcie in vitro w klinice Invicta? Wybrałam In Vitro All Inclusive (z uwagi na to, że cena się nie zmienia). Dla mnie to jest mniej stresujące, bo ciągle nie myślę o tym ile mi zostało do zapłaty. Jestem na pierwszym etapie stymulacji hormonalnej (dalej – Etap pobrania komórek jajowych, Etap zapłodnienia komórek jajowych, Transfer zarodków i weryfikacja medyczna).Szukam kobiet, które również walczą.

Kochani! Kto w trakcie in vitro w klinice Invicta? Wybrałam In Vitro All Inclusive (z uwagi na to, że cena się nie zmienia). Dla mnie to jest mniej stresujące, bo ciągle nie myślę o tym ile mi zostało do zapłaty. Jestem na pierwszym etapie stymulacji hormonalnej (dalej – Etap pobrania komórek jajowych, Etap zapłodnienia komórek jajowych, Transfer zarodków i weryfikacja medyczna).Szukam kobiet, które również walczą.
Hej hej, ja walcze w Gamecie, to moje czwarte podejście. 3 były w Invikcie Chętnie porozmawiam, zapraszam na prywatną wiadomość Maja

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki i te ktore sie udalo:* i te walczace i te zbierajace aie do dalszej walki. U mnie poczatek 4 miesiaca. W 12 tyg odstawic kazali mi wszystkie leki na podtrzymanie i od tej chwili boje sie czy napewno dzidzius ma wystarczajaco progesteronu a latac ciagle na badania to raczej nie wyjscie. Ale zyje od wizyty do wizyte ze jest ok:) mam pytanie czy jeat tu ktos kto cierpi na naczyniaka zylnego lewego plata czolowego lub naczyniaka mozgu? Od 4 dni mecze sie z bolami glowy ,ze funkcjonowac nie idzie a poza 1 apapem raz w tygodniu nic nie wezme bo sie boje a reszta naturalnych radzen sobie nie pomaga. Musze zapytac ginekologa co robic i neurologa ale wiadomo terminy...czy wiecie cos na temat czy z takim schorzeniem kaza rodzic przez cc czy mozna naturalnie? Oczywiscie dowiem sie u lekarza ale wiadomo zanim bedzie wizyta to moze ktos ma podobny problem. Bo przeciwskazaniem do ciazy to nie jest. Pytalam dowiadujac sie pare lat temu o naczyniaku mozgu. To anomalia ,malformacja zyl. Nie jest tetniczo zylny tylko sam zylny

reklama
Witam czeka mnie 2gie podejście do transferu i strasznie się boję że znowu nic z tego Nie będzie ... mamy z mężem po 38 lat i od 4 lat staramy się o dziecko. Co do punkcji to straszny ból zarówno w trakcie jak i tydzień po ( punkcja robiona w Holandii , znieczulenie miejscowe takie jakby go nie bylo) test beta po 14 dniach od transferu ujemny, brak ciąży. Teraz czekamy na okres. W pierwszym dniu okresu zaczynam brać leki i w 14 dniu cyklu usg i mam nadzieję transfer.

Do góry